Delije nisu imale koreografiju na početku derbija, ali su zato stihom iz malo poznate pesme Riblje čorbe, uboli direktno u oko Grobare i Partizan! (VIDEO)
Foto: Espreso

Malo poznate pesme

Delije nisu imale koreografiju na početku derbija, ali su zato stihom iz malo poznate pesme Riblje čorbe, uboli direktno u oko Grobare i Partizan! (VIDEO)

Pristalice crveno-belih su za razliku od nekih ranijih mečeva sa Partizanom, sada se odlučile za nešto drugačiji pristup

Objavljeno:

Neočekivane odluke i Delija i Grobara na početku 156. Večitog derbija.

NIJE BILO SUMNJE DA ĆE SE DELIJE ODMAH USTREMITI NA NJEGA: Neobične odluke igrača na zagrevanju pred derbi! (VIDEO)

Javnost je do sada navikla da i jedni i drugi na početku svake međusobne utakmice pripreme neku posebno namenjenu koreografiju bilo svojim igračima ili neku kojom prozivaju protivnike, ali sada je to izostalo.

Grobari su istakli samo transparent širom južne tribine, dok su se Delije opredelile za skandiranje slogana kojim prozivaju najveće rivale.

Crno-belima TREPEREO SVAKI ŽIVAC od poruke Grobara pred početak derbija! (FOTO) (VIDEO)

Tako su Delije uzvikivale na početku utakmice "Vi ste Titovi, a Tito je vaš", što je u stvari stih Bore Đorđevića, poznatog navijača Zvezde i frontmena Riblje Čorbe, iz pesme "Tito je vaš".

IZNENAĐENJE NA TRIBINAMA U HUMSKOJ: Nemci bodre Partizan, ali otkud na stadionu obeležje stranih navijača koje Grobari ne podnose iz dna duše! (FOTO)

BONUS VIDEO: Zagrevanje igrača Zvezde i Partizana pred 156. Večiti derbi! Delije vređaju Stojkovića!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.