ISPOVEST SUPRUGE PREMINULOG NAVIJAČA: Voleo si Zvezdu, odmah posle nas! (VIDEO)
Foto: Kurir

srce koje je stalo na marakani

ISPOVEST SUPRUGE PREMINULOG NAVIJAČA: Voleo si Zvezdu, odmah posle nas! (VIDEO)

Toliko je bio srećan što ide na tu utakmicu, pamtiću dok sam živa kako je poljubio troje naših unučića i otišao preko praga, priča Nada Vukićević, čiji je muž Tomislav umro na utakmici Zvezda - Keln

Objavljeno:

- Mom mužu je Zvezda bila život. Toliko je bio srećan što ide na tu utakmicu, pamtiću dok sam živa kako je poljubio troje naših unučića i otišao preko praga. Posle smo saznali da je umro na Marakani.

TRAGEDIJA! Navijač Zvezde preminuo tokom utakmice sa Kelnom!

Ovim rečima započinje priču Nada Vukićević (51), supruga Tomislava (57), navijača Crvene zvezde iz Igala, koji je preminuo prošlog četvrtka na utakmici sa Kelnom. Tomislav, koji nije propuštao utakmice omiljenog kluba, na Marakani je bio sa svojim zetom.

Nije bolovao

- Volela bih da ljudi znaju da moj suprug nikada nije bolovao ni od čega, niti je upozoren da ne ulazi na utakmicu. Lekari su nam rekli da je umro od srčanog udara. Cela naša porodica volela bi da se zahvali lekarima, redarima, žandarmima i svima koji su Tomislavu pritekli u pomoć kao da im je najrođeniji, kao da je mladić od 20 godina. Zahvalni smo i navijačima i klubu što su mu odali počast pesmom, transparentom i minutom ćutanja, to nam mnogo znači - priča Nada.

Kako navodi, njen suprug je odmalena navijao za Crvenu zvezdu. Na utakmice je iz rodnog Igala dolazio s drugovima, a neretko su mu i Nada i ćerke pravile društvo.

- Ćerka nam je udata u Staroj Pazovi, pa smo mi preko zime bili s njom da bismo joj pomagali oko dečice. Tomislav je to koristio da bi bio redovan na utakmicama. Pamtim kako smo zimovali na Zlatiboru, a ukoliko bi čuo da ima utakmice u Čačku ili u Ivanjici, odlazili smo tamo da bodrimo klub, pa išao je u Bari zbog Zvezde - kaže udovica navijača Zvezde.

Obdukcija pokojnog Vukićevića završena je juče, a porodica očekuje da će se tokom današnjeg dana zaputiti u Igalo.

- Trebalo bi da ga sahranimo u sredu ili četvrtak, u zavisnosti od toga da li ćemo završiti papirologiju u konzulatu. Ćerka mu je dala umrlicu u novinama i napisala „Voleo si Zvezdu, odmah posle nas“. Svi prijatelji u izjavama saučešća su mi rekli da je Toma makar umro srećan, na tom mestu koje mu je toliko značilo - rekla nam je Nada.

U braku bili 32 godine

Nada i Tomislav u braku su proveli 32 godine. Najponosniji su bili na svoje dve ćerke i troje unučića:

- Često je znao da kaže da smo ih izveli na dobar put, završile su školu, rade, imaju svoju porodicu. Ali nije mu se dalo da uživa sa unučićima, izgleda... Najveća neostvarena želja mu je bila da unučicu Mašu odvede na Marakanu da zajedno pogledaju utakmicu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.