DELIJA SA NAVIJAČKIM OBELEŽJEM PRIŠAO IGRAČU PARTIZANA: Scena koja je usledila nikada nije viđena u srpskom fudbalu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NIJE UOBIČAJENO

DELIJA SA NAVIJAČKIM OBELEŽJEM PRIŠAO IGRAČU PARTIZANA: Scena koja je usledila nikada nije viđena u srpskom fudbalu! (FOTO)

A sve se desilo u Zemunelu...

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić doživeo je jednu zaista nesvakidašnju situaciju.

Dečak iz Valjeva, koji igra fudbal za valjevski Radnički, želeo je da se fotografiše sa fudbalerom Partizana Bojanom Ostojićem u Sportskom centru Zemunelo, gde je njegov tim igrao prijateljski meč sa Teleoptikom.

foto: Printscreen Instagram

Svakako, sjajan potez dečaka koji nije opterećen mržnjom koja vlada između ova dva kluba, kao i navijačkih grupa, i ovim sjajnim gestom oduševio celu fudbalsku javnost.

Skandalozan tekst Hrvata o Borjanu: Prvo su mu proterali porodicu iz Knina, a sada mu zameraju OVO i pljuju ga na sav glas! (FOTO) (VIDEO)

TO NIJE RUŽNO, TO JE PONIŽAVAJUĆE! Sve što Đukić nije smeo da kaže, rekao je Kosanović! (VIDEO)

Ipak ima nade za mlađe naraštaje što se tiče ovakvih stvari, i ostaje nam samo da poželimo da gledamo što više situacija gde navijači sa jedne strane Topčiderskog brda poštuju igrače svog rivala, i nemaju problem da to i pokažu.

BONUS VIDEO: MARAKANA JE EKSPLODIRALA: Španski komentator je pola minuta urlao posle gola Srnića za trijumf Zvezde nad Kelnom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.