Reagovao je i Vučić povodom brutalnog prebijanja ekipe TV Partizan u Kijevu! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

oglasio se predsednik

Reagovao je i Vučić povodom brutalnog prebijanja ekipe TV Partizan u Kijevu! (VIDEO)

Podsećamo, grupa od desetak huligana, sa obeležjima kijevskog Dinama i fantomkama na glavama, u četvrtak je nasrnula na produkcijski tim TV Partizan i tom prilikom su pretučeni kamerman N. P. i montažer F. B

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da će Srbija pomno pratiti svaki potez ukrajinskih vlasti u tom slučaju.

- Naši državni organi zatražiće privođenje i procesuiranje svih huligana odgovornih za napad na ekipu TV Partizan u četvrtak u Kijevu. Osim toga, pomno ćemo pratiti svaki potez ukrajinskih vlasti u tom slučaju i upotrebićemo sva raspoloživa sredstva da se nasilnici koji su brutalno napali naše ljude privedu pravdi - rekao je Vučić.

Mučki ga šutirali dok je ležao i skakali mu po glavi! Izašao jezivi snimak prebijanja Partizanove ekipe u Kijevu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

To je poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje Novosti da li će zvanični Beograd preduzeti neke korake da se pronađu napadači na ekipu TV Partizan u Kijevu. Podsećamo, grupa od desetak huligana, sa obeležjima kijevskog Dinama i fantomkama na glavama, u četvrtak je nasrnula na produkcijski tim TV Partizan i tom prilikom su pretučeni kamerman N. P. i montažer F. B.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić sa bakljom posle plasmana u 1/16 finala Lige Evrope

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.