ZVEZDAŠ DO KOSKE! KAD JE SRNIĆ DAO GOL, NJEGOVO SRCE NIJE IZDRŽALO: Poznato je kako se dogodila tragedija na meču Zvezda - Keln!
Foto: Fonet

Velika Tragedija

ZVEZDAŠ DO KOSKE! KAD JE SRNIĆ DAO GOL, NJEGOVO SRCE NIJE IZDRŽALO: Poznato je kako se dogodila tragedija na meču Zvezda - Keln!

Bez obzira na sve, želeo je da bude deo stvaranja istorije

Objavljeno: 11:08h

Dok su fudbaleri Crvene zvezde igrali najbitniji meč u ovom milenijumu, strašna stvar dogodila se na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Jedan navijač je zbog srčanih problema posle gola Slavoljuba Srnića prebačen u kombi Klinike Anlave, međutim, na putu do bolnice njegovo srce nije izdržalo.

OVO NIKO NIKAD NIJE URADIO! Zvezda je upravo ispisala istoriju evropskog fudbala! (FOTO) (VIDEO)

Lekarima je rečeno da je čovek imao srčane tegobe tokom dana i pre početka utakmice.

foto: Fonet

Zamolili su ga da ne ide na utakmicu, ali nije mogao da izdrži, morao je da se pojavi.

- Pokušali smo reanimaciju, intubirali, dali adrenalin, i roku od tri do četiri minuta prebacili ga u Urgentni centar. Nakon reanimacije konstatovana je smrt - rekao je prim. dr Slobodan Ivanović iz Anlave klinike.

TRAGEDIJA! Navijač Zvezde preminuo tokom utakmice sa Kelnom!

On je naveo da je u tučama povređeno nekoliko nemačkih navijača, a povređenih je bilo i među Zvezdinim navijačima, a svi su oni medicinski zbrinuti.

foto: Fonet

Prema njegovim rečima, među navijačima je bilo teško alkoholisanih i oni su prebačeni na odeljenje toksikoligije Vojnomedicinske akademije.

BONUS VIDEO: Srnić vodi navijanje na Severu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.