NEĆE BITI KORTEA DELIJA PRED KELN! Razlog za to će RAZBESNETI sve navijače Zvezde! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NEGATIVAN ODGOVOR

NEĆE BITI KORTEA DELIJA PRED KELN! Razlog za to će RAZBESNETI sve navijače Zvezde! (FOTO)

Klub iz Ljutice Bogdana je drugi na tabeli sa šest osvojenih bodova, koliko ima i Keln.

Objavljeno: 18:01h

Navijači Fudbalskog kluba Crvena zvezda neće moći u četvrtak da organizuju šetnju od Terazija do stadiona Rajko Mitić, pošto je policija negativno odgovorila na njihov zahtev, saznaje Kurir.

NEZAPAMĆENI SKANDAL U PREMIJER LIGI! Najbolji engleski sudija priznao: Namerno sam SABOTIRAO Totenhem da bi Lester bio šampion! (VIDEO)

Delije su htele da šetnjom kroz Beograd najave utakmicu šestog kola Lige Evrope protiv Kelna, u kojoj se izabranici trenera Vladana Milojevića bore da posle 25 godina izbore proleće u nekom evropskom takmičenju.

ZOVU GA PREDATOR, ON JE NAJOPASNIJI ČOVEK NA SVETU: Svi ga se plaše, a do pre 4 godine bio je BESKUĆNIK! (VIDEO)

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Podsetimo, navijači Zvezde su šetnju kroz Beograd najavili u subotu, tokom prvenstvenog meča sa Bačkom (2:2) u Bačkoj Palanci.

OGLASIO SE! Zagorac otkrio zašto je odbio Partizan i prešao u najgori tim ACB lige! (FOTO)

Crvena zvezda će u četvrtak od 21.05 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv nemačkog Kelna u poslednjem kolu Grupe H Lige Evropa.

Jarčevi, neće vam biti lako! Zvezdin san o evropskom proleću je sve bliži REALNOJ PRIČI! (FOTO) Crveno-beli će u toj utakmici imati priliku da posle više od 25 godina obezbede nastup u drugoj polovini sezone nekog evropskog takmičenja. Klub iz Ljutice Bogdana je drugi na tabeli sa šest osvojenih bodova, koliko ima i Keln. Arsenal je prvi sa 10, dok je na poslednjem mestu BATE Borisov sa pet bodova. U isto vreme, u četvrtak od 21.05, u Londonu se sastaju Arsenal i BATE.

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.