VEĆ SE PRIČA O KOREOGRAFIJI! Protiv Skenderbega je bila sjajna, a za Jang Bojs je spremno ludilo... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

VAZURA UPOZORAVA PRED MEČ SEZONE

VEĆ SE PRIČA O KOREOGRAFIJI! Protiv Skenderbega je bila sjajna, a za Jang Bojs je spremno ludilo... (FOTO) (VIDEO)

- Videli ste da smo dobili kaznu za prolaze u fan zoni. Kad god smo bili kažnjavani, rečeno nam je da fan zone ne ulaze u to. Ali, po propisima UEFA moraju svi prolazi na stadionu da budu čisti. Sad smo sredili sve što se dalo srediti - kapije, prolaze, navijače, parole, sve... - istakao je generalni direktor Partizana

Objavljeno:

Partizan je za organizaciju utakmice protiv Skenderbega u prošlom kolu Lige Evrope dobio brojne pohvale, ali opet nije prošao nekažnjeno, pa će morati da kasu UEFA dopuni sa još 16.000 evra.

Mnogima nije bilo jasno zbog čega je klub iz Humske opet kažnjen, a o čemu se radi, u izjavi za TV Partizan je danas objasnio generalni direktor kluba Miloš Vazura.

MALO JE REĆI MAGIJA! Legendarni igrač crno-belih postigao jedan od najlepših golova u istoriji Partizana! (VIDEO)

- Videli ste da smo dobili kaznu za prolaze u fan zoni. Kad god smo bili kažnjavani, rečeno nam je da fan zone ne ulaze u to. Ali, po propisima UEFA moraju svi prolazi na stadionu da budu čisti. Sad smo sredili sve što se dalo srediti - kapije, prolaze, navijače, parole, sve... Kao svaka neka ozbiljna firma, UEFA diže svoje lestvice i tera te da budeš sve bolji. Možda smo mogli da dobijemo neko upozorenje, ali nismo, nema veze, idemo dalje. Jeste nam žao para, ali smo s druge strane dobili i pohvale od iste te UEFA - istakao je Vazura.

foto: Dado Đilas

U četvrtak sledi novi izazov, samo naizgled lakši kada je organizacija u pitanju. Ovoga puta biće i gostujućih navijača, a pristalice crno-belih мораће da se i ovog puta uzdrže od bilo kakvih reakcija na aktuelne političke događaje, ma koliko im to u četvrtak teško bilo. Ako zaista vole svoj klub, tu molbu će uslišiti.

PRIČAO JE O NJOJ I SUZE SU SAME KRENULE! NOVAK SE RASPLAKAO U EMISIJI: To je ono što vam slomi srce! (VIDEO)

- Sve što smo radili protiv Skenderbega, sada ćemo raditi još bolje. Očekujemo još bolju organizaciju, imaćemo apsolutnu pomoć policije, a novi faktor je da ćemo imati i navijače iz Švajcarske, njih oko 400. Ova utakmica nije visokog rizika, pa pozivam sve ljude da dođu na utakmicu. Svi prolazi će biti čisti, svako će sedeti na svom mestu, verujem da će utakmica proteći u najboljem redu. Takođe, upozoravam navijače i ovog puta da ni ovog puta NEMA MESTA POLITICI NA STADIONU. Sva lica vidno alkoholisana biće udaljena sa stadiona, svako mora da sedi na svom mestu, nećemo da nam se ponovi ono sa Olimpijakosom. Nikad se ne zna, jedan pojedinac može da napravi problem, kao protiv Budućnosti kada su naši navijači uzvikivali ime generala Mladića. Zato pozivam navijače da ovoga puta ne pominju ni naše generale, niti nešto slično. Zamislite, daleko bilo, da pobedimo, a budemo izbačeni zbog nekih povika. Bio bi to udarac koji Partizan ne bi izdržao. Mi i dalje imamo uslovnu kaznu, a najmanji incident može da izazove velike posledice. Mi verujemo da će rezultat biti dobar za Partizan i neka to bude dodatni motiv da navijači ne prave nikakve probleme. Da ne nose sitan novac, upaljače, sve će to biti oduzeto. To igrači očekuju od njih - istakao je Vazura.

Na kraju je pohvalio najvernije navijače za ponašanje protiv Skenderbega i najavio još spektakularniju atmosferu u četvrtak.

GROBARI, POSLUŠAJTE ZVONETA VUKIĆA: Ova karta nema cenu! (FOTO)

- Navijači sa Juga su prošli put imali lepu koreografiju, odlično su se organizovali, ovoga puta biće još lepša koreografija - otkrio je Vazura.

(Espreso.co.rs/TV Partizan/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.