Zvezdin ULTRAS Miličić stigao i do Italije! Prestižni magazin smatra da je normalna stvar za njega da vodi navijanje! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

muta nikolić likes this

Zvezdin ULTRAS Miličić stigao i do Italije! Prestižni magazin smatra da je normalna stvar za njega da vodi navijanje! (FOTO)

- Normalna priča za one koji znaju Darka Miličića i njegov karakter

Objavljeno:

Poznati italijanski medij "Calciomercato" je posvetio Darku Miličiću dosta pažnje nakon utakmice Arsenala i Crvene zvezde.

BOMBA U HUMSKOJ! NBA pojačanje koje je želela Zvezda stiže u Partizan! Evo i detalja ugovora!

Darko Miličić je imao potencijal da bude jedan od najvećih zvezda NBA košarke u 21. veku, ali taj potencijal nije iskoristio. Srpski košarkaš koji je svojevremeno izabran kao drugi pik na draftu kada su na isti izašli Lebron Džejms, Karmelo Entoni, Kris Boš i Dvejn Vejd, danas više ne igra košarku, ali se zato posvetio navijanju za Crvenu zvezdu.

Објава коју дели vanja (@g_o_s_p_o_dz_a) дана

Videli ste ga na utakmicama koje igra naš najtrofejniji tim, često je na severnoj tribini, čak je i vodio navijanje sada protiv Arsenala. Italijanski "Calciomercato" je posvetio veliki tekst o bivšem srpskom košarkašu, prošetali su kroz njegovu karijeru, pojasnili su da je "goreo" kao mlad i da je pominjao majke i ćerke sudijama na Svetskom prvenstvu u Japanu 2006. godine. Nisu zaboravili ni karijeru u boksu, kao ni veliko interesovanje našeg bivšeg košarkaša za automobile. Pominje se i njegova posvećenost poljoprivredi, njegovi zasadi jabuka i višanja. Ipak, veliki deo teksta je posvećen Crvenoj zvezdi.

- Neverovatna priča za profesionalnog košarkaša koji je igrao u timovima kao što su Detroit Pistonsi, Orlando Medžik, Minesota Timbervulvsi, Memfis Grizlisi, Njujork Niksi i Boston Seltiksi. Normalna priča za one koji znaju Darka Miličića i njegov karakter - piše u tekstu pomenutog medija. Osvrnuli su se, naravno, na njegovo navijanje na utakmici protiv Arsenala, objavili su i video klip u kojem Darko Miličić vodi navijanje i u kojem se predstavlja kao najveći "ultras".

BONUS VIDEO: Stojković i Ožegović poveli navijanje Grobara posle pobede nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.