DA LI JE REALNO? Albanci se opet uhvatili DRONA i spremili haos u Humskoj! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

SRAMNI SU

DA LI JE REALNO? Albanci se opet uhvatili DRONA i spremili haos u Humskoj! (FOTO)

Srečom, naša policija je ovoga puta pravovremeno reagovala...

Objavljeno:

Policija i carinici sprečili su danas, na graničnom prelazu Preševo, trojicu albanskih državljana da uđu u Srbiju, jer im je u automobilu pronađen dron za koji nisu imali neophodnu dokumentaciju - saznaju "Novosti".

HAOS U UKRAJINI! Privedeno 52 huligana zbog opšte tuče u kafiću! (VIDEO)

Kako prenose izvori ovog medija, tokom rutinske kontrole, letelica sa daljinskim upravljačem otkrivena je u prostoru za rezerni točak i nije imala carinsku deklaraciju. Trojica Albanaca navela su da putuju u Beograd zbog poslovnih obaveza, ali je ta priča našim operativcima bila sumnjiva, pogotovo što su dron - skrivali.

foto: Dado Đilas

- Nisu hteli da nam kažu zašto sa sobom nose dron, a imajući u vidu da se sutra u Beogradu igra utakmica visokog rizika između Partizana i Skenderbega, odlučili smo da albanskim državljanima ne dozvolimo ulazak u našu zemlju. Osim toga, za dron nisu posedovali odgovarajuću dokumentaciju - navodi izvor "Novosti".

Ovakva reakcija policije nikako ne treba da čudi jer su još sveže mučne slike sa stadiona u Humskoj oktobra 2014, kada se tokom utakmice između selekcija Srbije i Albanije iznad terena pojavio dron sa zlokobnom zastavom "velike Albanije", što je osim tenzija na tribinama i među igračima izazvalo i višednevni diplomatski rat Beograda i Tirane.

foto: Dado Đilas

U želji da se spreče slične provokacije, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativna agencija preduzimaju sve neophodne mere kako bi sutrašnji meč u ligi Evrope protekao bez incidenata.

VANREDNO STANJE: Utakmica sa Skenderbegom je za više od 24h, a OVU SCENU smo zatekli kod stadiona Partizana! (FOTO)

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.