KAO NA FILMU! Delije se pretvarale da su policajci, zaustavile kola i otele 3 zastave dobro poznate navijačke grupe! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ŠOU PROGRAM

KAO NA FILMU! Delije se pretvarale da su policajci, zaustavile kola i otele 3 zastave dobro poznate navijačke grupe! (VIDEO)

Ovo je vec treća uspešna akcija Delija...

Objavljeno:

Tokom dana jos jedna navijačka grupa iz Srbije našla se na udaru trenutno najorganizovanije grupe na Balkanu, Delija. Kako prenosi portal Balkanski navijači ovaj put Delije su uzele tri zastave Marinaca iz Subotice i jos jednom dokazale da im kod akcijanja niko ne može uzeti skalp.

Akcija koja je verovatno pripremana nedeljama pa i mesecima u nazad konačno je dobila svoj epilog ovog poslepodneva kada je auto sa dva pripadnika Marinaca zaustavljen na foru pokazivanja znački, a prema nekim spekulacijama momci koji su zaustavljali auto imali su i bedževe Srpske napredne stranke koja je danas imala veliki miting. Iznenadjeni momci u automobilu su pomislili da ih je zaustavila policija (zbog torture koju trpe godinama unazad) i stali su da pokazu legitimacije, dok je iz troje kola izletelo 10-ak Delija i brutalno ih pretuklo pa zatim otvorili gepek u kojem su se nalazile tri zastave Subotičana i oduzeli ih.

Ovo je vec treća uspešna akcija Delija posle otimanja zastava Firmi i Crvenim Đavolima, te dobrog pokusaja upada na jug JNA koji nije urodio plodom i napada na BBB u Atini kada je vise pripadnika grupe iz Zagreba pretučeno.

Morina LIKES THIS! Dron sa zastavom lažne hrvatske države na meču Premijer lige BIH! (VIDEO)

PROMUKLI ZBOG ZVEZDE! Delije ostavile glas u Pioniru i oborile zanimljiv rekord! (FOTO) (VIDEO)

Posatavlja se pitanje ko je sledeci na udaru?

Od ozbiljnijih ekipa ostale su Meraklije, Taurunumi, Invalidi i Junajted Forsi, a možda ce Delije početi i akcije van Srbije…

Jedno je evidentno napadaju se grupe iz unutrasnjosti u kojima Delije imaju slabe podgrupe ili te podgrupe imaju velike probleme sa lokalnim grupama.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle pobede nad Barselonom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.