Partizan je poslao više nego ozbiljno upozorenje svim Grobarima! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/grobari.net

problemi...

Partizan je poslao više nego ozbiljno upozorenje svim Grobarima! (FOTO)

Grobari moraju da obrate pažnju na ovo

Objavljeno:

FK Partizan nastavlja svoje evropsko učešće u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope i dočekuje Skenderbeg, ali će ovoga puta to učiniti pred svojim navijačima, prvi put, još od utakmice sa Olimpijakosom.

Protivnici i termini utakmica koje se igraju na stadionu FK Partizan su poznati, a raspored je sledeći:

02.11.2017. u 19.00h FK Partizan- KF Skënderbeu 23.11.2017. u 21.05h FK Partizan- BSC Young Boys

Cene ulaznica po utakmici su:

– Jug/sever 1.000 dinara – Istok/ zapad, bočni sektori tribina 1.500 dinara – Istok/zapad, centralni sektori tribina 2.000 dinara – Mesto u ložama 6.000 dinara

Sezonske ulaznice za tribine ne važe za mečeve koji su pod organizacijom UEFA, ali će vlasnici istih imati pravo preče kupovine po povlašćenim cenama kroz komplete ulaznica, vezane dve utakmice. Cene kompleta su:

– Jug/sever 1.600 dinara – Istok/ zapad, bočni sektori tribina 2.000 dinara – Istok/zapad, centralni sektori tribina 3.000 dinara – Mesto u ložama 10.000 dinara

Mijailović: Svako na mojoj poziciji mora da bude dobar sa vlašću! Nije me preporučio SNS! (VIDEO)

Vlasnici sezonskih ulaznica mogu da ostvare popust samo kupovinom kompleta u naznačenom roku. Prodaja za vlasnike sezonskih ulaznica će početi od nedelje 22.10. i trajaće zaključno sa četvrtkom 26.10. na sledeći način:

Ticketline Shop, Bul. Milutina Milankovića 1., lokal 46 (iza Medigroup bolnice) na Novom Beogradu, svakim radnim danima od 09.00h do 18.00h časova, subotom od 10.00h do 16.00h

Blagajne stadiona u Humskoj radnim danima od 10.00h do 18.00h časova, vikend od 10.00h do 16.00h

Rezervacija i kućna dostava za pravovremenu kupovinu omogućena je : – putem telefona 011.20.30.570

Redovna prodaja ulaznica za navedene mečeve će početi u četvrtak 26.10.2017. Napomena za sve navijače:

FK Partizan je mnogo puta kažnjavan zbog neodgovornog i po klub štetnog ponašanja pojedinaca. Navedene utakmice, naročito utakmica sa Skenderbegom, označena je kao utakmica sa posebnim nabojem i FK Partizan će biti pod specijalnom prismotrom delegate evropske kuće fudbala. Pored dodatnih organizacionih i bezbednosnih mera koje će biti preduzete prilikom ulaska na stadion, slične će biti primenjene i kod same kupovine ulaznica.

Đorđević objavio spisak za kvalifikacije! Bićete baš baš iznenađeni! Mi jesmo, verujte nam! (FOTO)

Naime, na stadion neće biti moguće ući ukoliko se ime na karti ne podudara sa imenom na ličnom dokumentu sa slikom, koji će se morati pokazati ovlašćenom licu na ulazu. Ovo znači da će osoba koja bude kupovala ulaznice, prilikom same kupovine, bilo kompleta ili pojedinačnih ulaznica, morati dati imena lica za koje kupuje ulaznice i samo oni će moći ući na navedenu utakmicu. Apelujemo na sve posetioce, da imaju razumevanja za ovakvu odluku jer je FK Partizan već igrao pred praznim tribinama i time bio bez velike podrške svojih navijača na važnim mečevima, plaćao kazne i ostajao bez prihoda. Podsećamo da uslovna kazna, pod kojom se FK Partizan nalazi, i uz najmanji incident, može da proizvede velike posledice po naš klub.

BONUS VIDEO: Milan Borjan posle poraza od Arsenala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.