EMIREJTS JE POSRAMLJEN! Navijači Arsenala su gledali u neverici ka Delijama: Čoveče, hteo bih sad da odem tamo, samo da to doživim po cenu batina! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ArsenalFanTV

Ma koji dortmund, turska, grčka

EMIREJTS JE POSRAMLJEN! Navijači Arsenala su gledali u neverici ka Delijama: Čoveče, hteo bih sad da odem tamo, samo da to doživim po cenu batina! (VIDEO)

Jednostavno su posle svega morali da načine i jedan gest bez obzira što su ih Delije tokom meča vređale

Objavljeno:

Crvena zvezda je nažalost, poražena od Arsenala minimalnim rezultatom na svom stadionu u 3. kolu Lige Evrope.

Crveno-beli su odigrali odličan meč i nesrećno su izgubili, a navijači koji su ispunili Marakanu do poslednjeg mesta su jasno pokazali da su zadovoljni izdanjem svojih miljenika na terenu protiv renomiranog tima.

Ipak, i Delije su se pokazale Evropi svom najboljem svetlu, grmela je pesma tokom čitavog meča, ali i dugo, dugo posle završetka utakmice.

foto: Filip Plavčić

Upravo o tome su pričali i navijači Arsenala za klupsku televiziju po završetku meča, kada su davali izjave na tribini, dok se u pozadini sve vreme čula pesma sa severne tribine.

- Njihov tim je izgubio utakmicu i oni to rade - rekao je jedan momak, a voditelj je dodao:

- Oni su sa ovom atmosferom posramili Emirejts.

foto: Filip Plavčić

- Bio sam na nekim zaista neprijateljskim mestima, u Turskoj, Grčkoj, ali ovo je najbolja atmosfera koju sam video. Od prvog do poslednjeg minuta, non-stop su bili fantastični. Nismo mogli da pevamo, nadglasali bi nas svaki put kada bismo pokušali - rekao je ovaj navijač, a voditelj mu je tada pomenuo ono vređanje od strane Delija "F**k you, Arsenal".

- Da, da. Gledao sam prema njima i na osnovu njihovih pokreta rukama sam shvatio šta pevaju.

Onda su se osvrnuli obojica na igru Arsenala, ali jednostavno nisu mogli da veruju koliko dugo posle meča Delije stoje na svojoj tribini i pevaju.

- Čoveče, ja i dalje ne mogu da verujem da još pevaju. Iskreno da ti kažem, voleo bih da dođem ovde i da sednem kod njih i doživim to iskustvo. Znam da bih rizikovao da me neko udari u glavu.

Ni jedan drugi navijač "tobdžija" nije krio oduševljenje.

- Ovo je neverovatno. Za ljude koji ne znaju, prošlo je koliko, 20-25 minuta posle utakmice, a u poslednjih deset minuta njihov tim je dobio crveni karton i primio gol kojim je izgubio, ali oni su i dalje tu. Zaslužuju da im aplaudiramo i u tom trenutku su svi navijači Arsenala se okrenuli ka Severu i aplaudirali.

- Ali ovo ih neće zaustaviti da nas ne prebiju, ako nas sretnu posle utakmice - kroz osmeh je poručio ovaj momak.

- Bez obzira koji je rezultat oni se sjajno zabavljaju tamo. Biti u sred toga mora da je fenomenalan osećaj. Oni iz Dortmunda ne mogu da se porede sa ovim momcima. Ovo je najbolja atmosfera koju sam video u svom životu. Njihove zastave se vijore u svakom trenutku, ne znam kako se ne umore. Oni su u stvari igrači utakmice, zaslužuju desetku - dodao je ovaj momak iz Londona.

BONUS VIDEO: Navijači Lijetuvos Ritasa u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.