ZVANIČNO! KAKVA VEST! Delije, svanuo je i ovaj dan! FENOMENALNO! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

svaka čast!

ZVANIČNO! KAKVA VEST! Delije, svanuo je i ovaj dan! FENOMENALNO! (FOTO)

Kakva vest, strašna vest!

Objavljeno: 22:43h

U utorak, 17. oktobra, dva dana pred odigravanje utakmice trećeg kola Lige UEFA između Crvene zvezde i Arsenala, prodata je i poslednja ulaznica za ovu utakmicu.

VEĆ SAD ZNAMO ZAŠTO NEĆEMO SPAVATI: Ponosni Srbi i "Velike trojke" protiv savršenih Voriorsa i Kavsa! Sve što vas zanima o novoj NBA sezoni! (FOTO) (VIDEO)

Svaka od 52.000 karata pronašla je svog vlasnika i karata više nema u prodaji. To je još jedna potvrda da se u Beogradu u četvrtak očekuje fudbalski spektakl.

foto: Printscreen/Youtube/MrRedStarBelgrade

Ovim putem sve navijače koji nisu uspeli da dođu do ulaznice molimo za razumevanje, te da u sredu i u četvrtak, na dan utakmice, ne dolaze na blagajne i u klupske prostorije kako se ne bi stvarale bespotrebne gužve.

ČAŠE U VIS! POTVRĐENO! U Orlove dolazi jedan od najtalentovanijih klinaca sveta! (VIDEO)

foto: FK Crvena zvezda

Još jednom podsećamo sve navijače koji planiraju dolazak sa decom da moraju imati karte i za decu. S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, niko ko nema kartu neće moći da uđe na stadion. Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane UEFA.

ODLUKA JE PALA! Bivši igrač Partizana je novi selektor Orlića! (FOTO)

Crvena zvezda posle dva odigrana kola ima osvojena četiri boda, dok tim iz Londona za sada ima stopostotan učinak u grupnoj fazi takmičenja.

Ne pamtimo kada se Marakana ovako brzo rasprodala!

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.