UBO NOŽEM VOĐU GROBARA, PA GA ŠUTIRAO DO SMRTI! Ubici navijača Partizana izrečena kazna! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

UŽAS

UBO NOŽEM VOĐU GROBARA, PA GA ŠUTIRAO DO SMRTI! Ubici navijača Partizana izrečena kazna! (FOTO) (VIDEO)

Ovom odlukom, koja je objavljena na sajtu Apelacionog suda, potvrđena je kazna...

Objavljeno:

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 12 godina zatvora navijača OFK Beograda Stefana Obrenovića zbog ubistva navijača Partizana Vladimira Živkovića na Karaburmi 25. oktobra 2013, tako što mu je zadao ubode nožem, a njegovi pomagači ga išutirali do smrti.

TA LUDA JUŽNA AMERIKA! Fudbal u Peruu staje na mesec dana zbog baraža za Svetsko prvenstvo! (FOTO) (VIDEO)

FUDBALSKA BAJKA UZ KOJU SU MILIONI ODRASTALI: Srećan 20. rođendan Harčester Junajtedu! (FOTO) (VIDEO)

Ovom odlukom, koja je objavljena na sajtu Apelacionog suda, potvrđena je kazna koju je Obrenoviću iz navijačke grupe "Blue union" izrekao Viši sud, s tim što mu je u kaznu uračunat i ekstradicioni pritvor u Nemačkoj.

Obrenović je nakon zločina pobegao u Nemačku gde je uhapšen po srpskoj poternici, a potom izručen Srbiji. Njegovi saučesnici N.Ć, D.K. i M.J, prema kojima je postupak okončan, osuđeni su ranije zbog učestvovanja u grupi koja vrši krivično delo, u ovom slučaju jer su zajedničkim delovanjem ubili Živkovića iz Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni".

Živković je ubijen nožem 25. oktobra 2013. tuči u dvorištu Osnovne škole "Filip Višnjić" na Karaburmi. Obrenović mu je, prema presudi, zadao ubod nožem u leđa i posekotinu na dlanu dok su ga ostali išutirali do smrti.

Po nalaženju Apelacionog suda, prvostepeni sud je pravilno kao olakšavajuće okolnosti cenio raniji život Obrenovića, imajući u vidu da je relativno mlad, dok je od otežavajućih okolnosti cenio njegovo držanje posle učinjenog krivičnog dela, odnosno da se dao u bekstvo.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.