NI DAČIĆEVO PEVANJE NAS NE BI IZVADILO: Da je Erdogan čuo uvredljivo skandiranje Delija o njemu, pobegao bi iz Srbije glavom bez obzira! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/MrRedStarBelgrade

Nepoželjan u Srbiji

NI DAČIĆEVO PEVANJE NAS NE BI IZVADILO: Da je Erdogan čuo uvredljivo skandiranje Delija o njemu, pobegao bi iz Srbije glavom bez obzira! (VIDEO)

Navijači Zvezde su jasno i glasno stavili do znanja šta misle o poseti predsednika Turske našoj zemlji

Objavljeno:

Poseta predsednika Turske, Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu i Novom Pazaru, naišla je i ne žestoku reakciju Delija.

ZAŠTO ZVEZDAŠI MORAJU DA DOĐU NA MEČ PROTIV MAČVE? Neka pogledaju video koji su im snimili fudbaleri i saznaće odgovor! (VIDEO)

Opšte je poznato kakav je stav Delija po tom pitanju, a posebno od kada je u Istanbulu ubijen njihov pripadnika Marko Ivković od strane huligana Galatasaraja pre nekoliko godina.

ZEZNUTO JE KAD SE ZAKUCAŠ U DUHA NA TERENU: Planeta se sprda sa Srbinom iz Knina koji igra za Australiju! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

Svoje negodovanje zbog dolaska predsednika Turske i počasti koja mu je ukazana su jasno i glasno iskazali i tokom Kup meča protiv Dinama iz Vranja.

TEK SADA ĆE IZGORETI OD BESA: Srbin koji igra za Bosnu i Hercegovinu ismejao navijače Zmajeva koji ga ne podnose! (FOTO)

Oni su najpre skandirali uvredljivu parolu na račun Erdogana, a onda su zapevali i takođe uvredljivu pesmu koja je postala standardni folklor navijača u Srbiji kad god se igra protiv nekog kluba iz Turske ili njihove reprezentacije.

BONUS VIDEO: Na poluvremenu utakmice Srbija - Gruzija sa zvučnika su grmeli - DORSI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.