Krenuo put Elbasana i sreo igrače Partizana! Posle druženja s njima, stigla je nemoguća poruka od albanskog navijača! (FOTO)
Foto: Reuters/Nebojša Mandić

OVAJ MOMAK JE LEGENDA

Krenuo put Elbasana i sreo igrače Partizana! Posle druženja s njima, stigla je nemoguća poruka od albanskog navijača! (FOTO)

Potpuno neverovatna, ali sasvim istinita priča dolazi nam sa istoka Srbije

Objavljeno: 13:25h

Dragan Šibalić se nalazi na putu ka Albaniji gde će u naredni četvrtak bodriti svoj voljeni Partizan protiv Skenderbega u trećem kolu Lige Evrope.

On se ka Elbasanu, gde se meč igra, uputio biciklom, a u sredu, osam dana pre dolaska na konačnu destinaciju, kada su crno-beli igrali u Kupu protiv domaćeg Rtnja, stigao je u Boljevac i taj meč ispratio.

KONAČNO: Muslin progovorio o Sergeju, mora da ispuni ova 3 uslova da bi zaigrao u reprezentaciji! (FOTO) (VIDEO)

A, tamo, ne znajući da će mu se to dogoditi, na cesti se našao iza Partizanovog novog klupskog autobusa.

A, sve to je kroz veoma lepu foto priču podelio na svom Fejsbuku.

- Kažem kapitenu da jedini on može da okupi sve fudbalere da napravimo jednu zajedničku fotografiju. Bez razmišljanja ulazi u autobus i poziva sve fudbalere da izađu da se slikamo. Sumi sve nešto čudno, ništa ne razume. Vidim na engleskom mu objašnjavaju šta je u pitanju. Meni kažu da ne ulazim u Albaniju u dresu - napisao je Šibalić, pored još mnoštva interesantnih detalja sa same utakmice.

Miško Ražnatović potvrdio! Reprezentativac Kosova je novi saigrač Vladimira Štimca! (FOTO)

Za one malo neupućenije, Šibalić je Kraljevčanin koji je zbog voljenog tima već stizao do Istanbula, Moskve, kao i nekih drugih ruskih gradova. A, po svemu sudeći, i njegov put za Albaniju proći će kako je želeo. Bar ako je suditi po komentarima pojedinih južnih komšija na društvenim mrežama.

- Ti si pravi navijač! Ti si apsolutno dobrodošao u Albaniju kao i bilo koji drugi navijač. Zaj**i istoriju, politiku, nacionalistička sra**a. Nadamo se da će utakmica Skenderbeg - Partizan biti odličan i fer meč. Želim ti srećan i siguran put - napisao je Kevin Belegu našem avanturisti Draganu Šibaliću.

SAMO ON ZNA KAKO MU JE BILO: Fudbaler Partizana je sa naprslinom u kolenu igrao mnogo dugo, ali više nije mogao!

Nadamo se da će sve zaista proći kao podmazano, kao i da povrede i ostale sportske nedaće (čitaj: novac) neće sprečiti ovog pustolova da završi jednu od većih životnih avantura. Setimo se, kada je reprezentacija Srbije igrala sa Albanijom na istom tom stadionu, imala je neke probleme u putu. Navijači su gađali autobus sa našim reprezentativcima kamenom i razbili staklo blizu Baneta Ivanovića.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.