Verovali ili ne, FIFA je kaznila Albance! I to zbog "UČK"! (FOTO)
Foto: AP

setili se

Verovali ili ne, FIFA je kaznila Albance! I to zbog "UČK"! (FOTO)

Kažnjene političe parole...

Objavljeno:

FIFA kaznila je Fudbalsku federaciju Albanije zbog nacionalističkog i političkog skandiranja albanskih navijača na utakmici s Makedonijom.

Morina traži slamku spasa, ali ništa ga od pravde ne može spasiti! (FOTO)

Albanija je kažnjena s 30.000 franaka, uz dodatnu opomenu zbog albanskog nacionalizma, političkog skandiranja i paljenja pirotehnike za vreme utakmice kvalifikacija za Svetskog prvenstvo protiv Makedonije, koja je odigrana u makedonskom gradiću Strumici i završila nerešenim rezultatom 1:1.

foto: Printscreen/Youtube/BAZI ALBANIA

Na toj utakmici bilo je oko 300 navijača iz Albanije, koji su se skoro tokom cele utakmice nedolično ponašali, uz brojna nacionalistička skandiranja, kao što je "UČK, UČK", "Velika Albanija", "Ilirida" i upotrebu zapaljivih predmeta, što je izazvalo kašnjenje početka poluvremena.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Albanac sa dronom tražio, komšije odobrile... Hrvati nam opet zabili nož u leđa! (FOTO) (VIDEO) Agencija MIA navodi da je kaznu FIFA zaradila je i Fudbalska federacija Makedonije u visini od 5.000 franaka, uz opomenu. Disciplinska komisija Fife je izrekla i opomenu izraelskoj federaciji za meč protiv Makedonije u Haifi, na kojem su bacani tvrdi predmeti na teren.

BONUS VIDEO: Nikola Mišković za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.