Videla sam Grobare i ispunila san! Mi se stalno nesto žalimo, a ova Portugalka prelazi 1500km da bi bila na srpskoj tribini! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

časovi ljubavi!

Videla sam Grobare i ispunila san! Mi se stalno nesto žalimo, a ova Portugalka prelazi 1500km da bi bila na srpskoj tribini! (VIDEO)

Nije mogla da uživa u dobroj igri, ali se ipak vratila kući puna utisaka

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da iskoriste kiks Crvene zvezde koja je poražena od Napretka.

Igraju za milione, a oblače se kao... Okupili se reprezentativci Srbije, jedan izgleda kao da je krenuo na metal koncert, a šta reći o OVIM cipelama? (FOTO)

Crno-beli su odigrali veoma lošu utakmicu protiv Čukaričkog i na kraju su došli samo do boda.

Ipak, nije bilo sve tako crno na ovom susretu. Jedna devojka, prešla je 1500 kilometara da bi uživo bodrila tim za koji navija!

BJEKOVIĆ JE BOG U NICI: Baloteli je mala beba za mene, ja sam bio gori! Francuzima otkrio svojih idealnih 11 i među njima šok!

Devojka se zove Laura, u Humsku je došla iz Portugala i tvrdi da je navija za crno-bele od 2000. godine kada je Partizan izbacio Porto iz Kupa UEFA.

ŽESTOKO RIBANJE SU POPILI IGRAČI PARTIZANA OD GROBARA: Svašta su im rekli, samo su dvojicu izostavili! (VIDEO)

- Moja prva Partizanova utakmica, uživo odgledana, je nedavno protiv Vojvodine, 10. maja 2017. Mnogo prijatelja mi je reklo da ne očekujem dobru igru, da je stadion star i ni približno lep kao stadion Benfike... kada sam izašla iz autobusa i prošetala do stadiona, bio je to najlepši mogući prizor. Postalo je sve to vrlo emotivno za mene, osetila sam suze. Bio je to stari san koji sam upravo ostvarila. Ulaz je bio slobodan, a stadion je bio pun. Utakmica je bila kvalitetna, ali moram da kažem da su mi oči pola utakmice bile na terenu, a pola na južnoj tribini. Sjajna podrška Grobara, tako nešto nisam iskusila do tada, iako sam redovna na jugu stadiona Benfike! - izjavila je Laura za portal 'crno-bela nostalgija'.

Kaže da nije prvi put da je došla u Beograd, već je bila i na utakmici protiv Vojvodine koju su crno-beli igrali u maju.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle poraza Partizana - 1

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.