Potez Napretka pred gostovanje Zvezde će ozbiljno iznervirati Delije!
Foto: Filip Plavčić

Crveno-beli izvisili

Potez Napretka pred gostovanje Zvezde će ozbiljno iznervirati Delije!

Utakmica Napredak – Crvena zvezda igra se u nedelju u 17 časova a kapije stadiona „Mladost“ biće otvorene u 15 časova dok će sat ranije biti zatvorene sve ulice u blizini stadiona

Objavljeno:

Da bi obezbedili što više svojih pristalica na stadionu na nedeljnoj utakmici Napredak – Crvena zvezda Kruševljani su odlučili da zapadnu tribinu zatvore za gledaoce sa obeležjima crveno-belih.

- Želimo što veću podršku navijača i zato na Zapad 1, kao i na severnu tribinu gde su „Jakuze“, neće moći da uđu navijači sa obeležjima Crvene zvezde. Jedan gledalac će, uz ličnu ispravu, moći da kupi najviše sedam ulaznica. – obavestio je javnost Vladica Arsić, direktor FK Napredak.

Utakmica Napredak – Crvena zvezda igra se u nedelju u 17 časova a kapije stadiona „Mladost“ biće otvorene u 15 časova dok će sat ranije biti zatvorene sve ulice u blizini stadiona.

foto: Saša Pavlić Koky

Cene ulaznica su popularne, 200 za severnu, 400 za južnu, 500 za istočnu tribinu, 600 za Zapad 1 i 700 dinara za Zapad 2 a prodaja je počela u petak u 10 časova na blagajni stadiona.

Pod vođstvom novog trenera Milorada Kosanovića Kruševljani su osvojili četiri boda u dve utakmice.

- Za ovu utakmicu se pripremamo kao i za svaku drugu. Zvezda je magnet za navijače i to me raduje. Imamo pozitivnu atmosferu nakon četiri osvojena boda i ova utakmica je, na neki način, nagrada za igrače. Cilj je da odigramo maksimalno koncentrisano i borbeno. Poštujemo dostignuća Crvene zvezde u ovoj sezoni ali se ne predajemo unapred. – kaže Kosanović koji je u trenerskoj karijeri dva puta sedeo na klupi Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Nemačka policija ima fobiju od Delija, a ovaj video to i dokazuje

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.