Nemačka policija se raspisala na srpskom jeziku: Svaki Delija mora da pročita ovu poruku! (FOTO)
Foto: Espreso

OZBILJNO SHVATAJU OVO

Nemačka policija se raspisala na srpskom jeziku: Svaki Delija mora da pročita ovu poruku! (FOTO)

"Pružite nam podršku i budite gostoljubivi, tako da respektujete navijače druge ekipe. Policija ne razlikuje boje klubova, već samo pravi razliku između mirnih i nasilnih navijača", pišu Nemci

Objavljeno:

Za meč 2. kola Lige Evrope između fudbalera Kelna i Crvene zvezde (četvrtak, 19) vlada ogromno interesovanje. U Nemačkoj se očekuje veliki broj "delija", pa su pripadnici policije već sada na oprezu.

Policija Kelna se oglasila na Fejsbuku, poslala je otvoreno pismo svim navijačima na nemačkom, engleskom, ali i srpskom jeziku.

"Cenjeni navijači,

GOTOVO JE! Supertalentovani vezista se odrekao srpske reprezentacije! Ipak će igrati za susede... (FOTO)

U četvrtak u 19 sati igra se utakmica između Kelna i Crvene zvezde. Policija treba da obezbedi sve prisutne. Pružite nam podršku i budite gostoljubivi, tako da respektujete navijače druge ekipe. Policija ne razlikuje boje klubova, već samo pravi razliku između mirnih i nasilnih navijača. Policija će odlučno da dejstvuje protiv svakoga, koji fudbalsku utakmicu koristi da bi potpirivao agresiju i nasilje, svejedno da li u okolini stadiona ili bilo gde u gradu. Pružite nam podršku i dajte Vaš doprinos bezbednosti.

Na dan utakmice za navijače iz inostranstva stoji od osam sati na raspolaganju parking stadiona „P4“. Javni saobraćaj (KVB-tramvaj linija broj 1) vodi Vas u centar grada i kasnije ponovno na parking. Sve karte za utakmicu su rasprodate! Molimo da krenete prema stadionu samo ako imate važeću ulaznicu. Na stadionu je zabranjen alkohol. Na stadionu ne postoji mogućnost da se uz alkohol gleda utakmica.

foto: Reuter

Svi navijači se mole da zbog gustog saobraćaja koriste javni saobraćaj.

NEMOGUĆA SCENA U PIONIRU: Marko Gudurić se pojavio na parketu, a Grobari su ga dočekali kako nije mogao ni da sanja! (FOTO)

Pomozite da fudbal ostane atraktivan. Preuzmite aktivno Vašu odgovornost kao gledalac. Poštujte red na stadionu i uputstva službe bezbednosti i policije. Ako ne poštujete mere bezbednosti, primoravate snage bezbednosti da reaguju.

Borite se zajedno sa klubovima i policijom protiv rasizma i neprijateljstva protiv stranaca. Zauzmite aktivno stav protiv rasističkog i prema strancima neprijateljskog ponašanja. Policija će teretiti one koji neprijateljski deluju prema strancima.

foto: News1/Vladimir Milovanovic

Na javnim manifestacijama je zabranjeno paljenje pirotehničkih sredstava. Pirotehnika može da uzrokuje najteže telesne povrede. Obratite se ciljano licima koja se ne drže zakona. Tako pomažete obezbeđenju života i zdravlja. Krivci za paljenje pirotehničkih sredstava krivično se gone i mogu pored kazne da im bude zabranjen ulazak na stadion na celom saveznom području.

PANIKA U NEMAČKOJ: Stižu zloglasne Delije, a predvodi ih "Ivan Grozni"! Biće brutalnih tuča po gradu!

Policija je na dan utakmice na putevima do i oko stadiona prisutna sa veoma jakim snagama. Ako imate problema ili pitanja, obratite se službenicima policije. U nuždi zovite policiju na broj 110!

Služba javnog reda kluba Kelna je na stadionu i odgovorna je da meč prođe bez ikakvih problema. Pripadnici službe imaju pravo da zabrane licima pristup ili odstrane ih sa stadiona. Pripadnici službe smeju da zadrže lice koje je sumnjivo za krivično delo do dolaska policije. Sledite uputstva Službe bezbednosti kako bi se obezbedio tok manifestacije bez problema.

Pomozite da fudbal i dalje pruža zadovoljstvo".

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara posvećena Željku Obradoviću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.