POLICIJI DA ZAHVALI ŠTO JE ŽIV: Torcidaš je uleteo među Bed blu bojse u Vukovaru, a onda je pao - počelo je krvničko gaženje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Mali Zeus

dve verzije događaja

POLICIJI DA ZAHVALI ŠTO JE ŽIV: Torcidaš je uleteo među Bed blu bojse u Vukovaru, a onda je pao - počelo je krvničko gaženje! (VIDEO)

Novi snimak okršaja u Vukovaru se pojavio na internetu

Objavljeno:

U subotu je na ulicama Vukovara došlo do žestokog navijačkog obračuna između Torcide i Bed blu bojsa.

Naoružani Bed Blu Bojsi napali Torcidu u centru Vukovara! (VIDEO)

Sukob navijača dva najveća hrvatska kluba dogodio se uoči susreta Hajduka u obližnjem Osijeku, a ovih dana kolaju dva različite verzije oko toga zašto je i kako došlo do obračuna.

Jedna glasi, prema rečima pripadnika Torcide, kako su oni došli u Vukovar da bi upalili sveće žrtvama domovinskog rata i da su ih tom prilikom napale pristalice Dinama.

Prema drugoj, koju iznose navijači Dinama, Torcida je već treći put u poslednjih mesec dana došla u Vukovar kako bi napala klub navijača "modrih" u tom gradu.

Ujedno isplivavaju i novi video snimci obračuna, na kojima se vidi da je do tuče došlo kod biste Žan-Mišelu Nikolijeu, a nastavila se na pešačkom mostu.

Navijači su koristili palice, baklje, letve, a najjeziviji je snimak sa mosta na kome se vidi kako je jedan navijač pao, a ostali su onda počeli da ga "gaze".

BONUS VIDEO: Hido Turkoglu na Eurobasketu za Espreso.co.rs

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.