BRUTALNO! Grobari su zatrpali sajt albanskog kluba uvredljivim komentarima, a zbog jednog će Skenderbeg da izgori od besa! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky, Printscreen/Facebook/KF Skenderbeu Korce

NA ĐON ĐONOM

BRUTALNO! Grobari su zatrpali sajt albanskog kluba uvredljivim komentarima, a zbog jednog će Skenderbeg da izgori od besa! (FOTO)

Ni navijači Partizana nisu ostali dužni pristalicama protivnika crno-belih u Ligi Evrope

Objavljeno: 10:26h

Igraće se nova evropska utakmica visokog rizika u Humskoj ove jeseni, jer je žreb za grupnu fazu Lige Evrope spojio Partizan i Skenderbeg, uz Dinamo Kijev i Jang Bojs.

Istog trenutka kada je albanski klub smešten u grupu B sa srpskim šampionom znalo se koliko tenzije i naboja već sada donosi taj meč.

Razlozi za to su već svima opšte poznati, usled odnosa Srba i Albanaca zbog Kosova, ali i onog događaja baš na stadionu Humskoj pre 3 godine kada su igrale reprezentacije Srbije i Albanije i kada je utakmica prekinuta zbog provokacije koju su izveli Albancisa dronom koji je nosio zastavu "Velike Albanije".

SRBI, SPREMITE SE, STIŽEMO! Najezda Albanaca na sajt Partizana, a onda se javio Hrvat i komentarom ih sve ugasio! (FOTO)

Kao što smo već pisali odmah nakon žreba navijači Skenderbega i Albanci kojima fudbal i nije baš zanimljiv, zasuli su zvaničnu Fejsbuk stranicu i maltene je okupirali svojim komentarima.

Ponovo su tu pljuštale provokacije sa svih strana, najavljivana najezda Albanaca u Beograd i naravno uvrede raznih vrsta.

foto: Printscreen/Facebook/KF Skenderbeu Korce

Međutim, nije sve moglo da prođe bez odgovora Grobara koji su uzvratili istom merom u komentarima na zvaničnoj Fejsbuk stranici Sknenderbega i koji su bili u vidu žestokih uvreda, psovki, ali i brutalnih fotogafija i kratkih video klipova.

foto: Printscreen/Facebook/FK Partizan

Posebno se istakao onaj jedan sa fotografijom kovčega preko kojih je prebačena albanska zastava i morbidna poruka prilično je jasna.

foto: Printscreen/Facebook/KF Skenderbeu Korce

Takođe veliku pažnju je izazvao i onaj na kojoj se vidi na leđima neke devojke istetoviran simbol Albanije - crni dvoglavi orao", a pored njega šaka sa tri prsta, aluzija vam je verujemo svima jasna.

foto: Printscreen/Facebook/KF Skenderbeu Korce

Podsećamo da se dva tima sastaju u 3. i 4. kolu grupne faze, kada će najpre Partizan gostovati u Albaniji, a potom Skenderbeg stiže u Humsku.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba izjava posle plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.