DELIJAMA VEĆ KRV JURCA VENAMA I ČUKA UDARA JAKO: A tek kad ova pesma bude krenula sa razglasa 10 minuta pred meč?! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

najva se već vrti

DELIJAMA VEĆ KRV JURCA VENAMA I ČUKA UDARA JAKO: A tek kad ova pesma bude krenula sa razglasa 10 minuta pred meč?! (VIDEO)

Sport na Jutjubu se među navijačima već uveliko šeruje i podgreva atmosferu tokom meča

Objavljeno:

Istorijski je trenutak za Crvenu zvezdu, čekan skoro punu deceniju i to su prepoznali njeni navijači koji će ispuniti do poslednjeg mesta Marakanu na predstojećem revanšu protiv Krasnodara u plej-ofu za Ligu Evrope.

SAČEKUŠA ZA DELIJE U PODGORICI: Navijači Zvezde brutalno isprebijani na putu za Beograd!

Dočekaće igrače dva tima prepoznatljiva atmosfera koju prave Delije, ali iz reda onakvih kakve jedan duži period nisu viđene na najvećem srpskom stadionu.

foto: Dado Đilas

Ta atmosfera se podiže danima već, a posebno će se podići nekih desetak minuta pre prvog sudijskog zvižduka kada se sa zvučnika bude čula pesma u skladu sa trenutkom "Što ne može niko, možeš ti" od Momčila Bajagića Bajage, osvedoćenog zvezdaša.

FUDBALERIMA ZVEZDE STIŽE MOĆNA PODRŠKA: Dolazi i čovek zbog čijeg odlaska su mnogi zvezdaši pustili suzu!

Video klip sa tom pesmom koji reprezentuje najveće i najlepše trenutke u istoriji Zvezde i njenih navijača, se tokom celog dana vrti na Jutjubu i dodatno podgreva navijače.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču sa Spartom iz Praga

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.