BITNO DA JE PONEO KNJIGU DA UČI: Torcidaš pobegao od kuće da bi bodrio Hajduk u Engleskoj, pa poslao presmešnu poruku roditeljima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

LJUBAV PREMA KLUBU

BITNO DA JE PONEO KNJIGU DA UČI: Torcidaš pobegao od kuće da bi bodrio Hajduk u Engleskoj, pa poslao presmešnu poruku roditeljima! (FOTO) (VIDEO)

Navijač splitskog Hajduka otputovao na gostovanje Evertonu bez znanja ukućana

Objavljeno: 14:53h

Među 2000 navijača Hajduka, koliko ih se večeras očekuje na Gudison parku u meču sa Evertonom, prisutan će biti i pripadnik Torcide, koji je urnebesnom porukom, verovatno upućenoj nekom od ukućana, objasnio porodici da nekoliko dana neće biti kod kuće.

Zvezda nije potcenjena, nego i ponižena! Od Partizana se očekuje rutina! (FOTO)

- Pokaži ovo majci i oci. Ja sam otišao u Englesku na Hajduk. Poneo sam toplu odeću i imam dovoljno kuna, nazvaću vas kad stignem u Englesku. Ne bojte se ništa, javljaću vam se svakih dan-dva i objasniti kad se vratim. Vratiću se u nedelju uveče ili ponedeljak ujutro, ponro san i knjige da učim tokom puta. Nemojte se brinuti, neće mi biti ništa - napisao je preko navijač Hajduka na Fejsbuku.

Ne znamo kako će tata i mama reagovati kad vide poruku, ali ako ovo čitaju molimo ih da imaju razumevanja za sina. Obećao je da će učiti dok putuje!

MALI, PRLJAVI MUSLIMANU, UBIĆEMO TE: Rasistički napad navijača Evertona na fudbalera Hajduka! (FOTO)

BONUS VIDEO: Marko Nikolić pred meč Partizana i Videotona

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.