Grobari, pa niste valjda ludi ovo da uradite?! Partizan može da se nađe u ogromnom problemu zbog svojih navijača! (FOTO)
Foto: EPA/Srđan Suki

da se pripazi...

Grobari, pa niste valjda ludi ovo da uradite?! Partizan može da se nađe u ogromnom problemu zbog svojih navijača! (FOTO)

Navijači drže sudbinu u svbojim rukama

Objavljeno:

Partizan se dogovorio sa navijačima da ne dolaze da bodre klub ispred stadiona protiv Videotona, jer je to protivno propisima UEFA.

Nikolić odbio da odgovori na pitanje novinara! Šta to trener Videotona krije od javnosti? (FOTO) Partizan će sutrašnji meč protiv Videotona odigrati pred praznim tribinama, ali i u tišini, jer je Sportskim rečeno u klubu da neće biti organizovanog navijanja ispred stadiona, kao što je to ranije bio slučaj. Iako je ranije danas štoper Bojan Ostojić pozvao navijače da bodre klub ispred stadiona, kao što je to bilo protiv Voždovca, kada je postavljen i veliki video bim. Ovog puta, ta će podrška izostati.

E, sad smo sve čuli i videli! Srpski košarkaški klub kažnjen zbog odličnog poslovanja! (FOTO) UEFA bi, naime, takvu situaciju videla kao kršenje bezbednosnog protokola u organizaciji utakmice. Zbog svega toga je Partizan napravio dogovor sa navijačima da se ne okupljaju oko stadiona i da ne dolaze na stadion, jer bi tako bila učinjena kontrausluga klubu i timu.

HOROR! UŽAS! Fubaleri Jagodine proživeli pakao na Zlatiboru! Ovoga nema ni u Mongoliji! (FOTO)

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Ako je suditi po tradiciji, to što neće biti navijača ne znači nužno da će to biti loše za klbu. Partizan je u poslednjih 10 godina odigrao 12 utakmica pred praznim tribinama u domaćim takmičenjima i dobio je sve.

Crno-beli su i u Evropi igrali iza "zatvorenih" vrata: 2002. su sa Sportingom odigrali 3:3 posle produžetka u Kupu UEFA, što im je bilo dovoljno za prolazak.

Utakmica Partizan-Videoton igra se sutra od 21 sat.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.