Delije su ispunile centar Praga, ali postoji jedan problem! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Nisu imali mnogo sreće

Delije su ispunile centar Praga, ali postoji jedan problem! (FOTO)

Kako agencije javljaju, pristalice crveno-belih sa obeležjima kluba se nalaze u samom centru grada i nekoliko sati pre meča čuju se njihove pesme

Objavljeno:

Navijači Crvene zvezde u velikom broju pristižu u Prag na utakmicu protiv Sparte u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kako agencije javljaju, pristalice crveno-belih sa obeležjima kluba se nalaze u samom centru grada i nekoliko sati pre meča čuju se njihove pesme.

Ako hoće da Partizan bude povlašćen u plej-ofu, Grobari stvarno moraju da navijaju za Zvezdu, ali i za još pet klubova! (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama očekuje se oko 2.000 navijača Zvezde u Pragu, iako im prema pravilima UEFA pripada 1.025 ulaznica za utakmicu na stadionu Letna.

foto: Dado Đilas

Za sada sve prolazi u mirnoj atmosferi, za razliku od prošlog gostovanja Zvezde u Pragu protiv Slavije pre osam godina, a jedini "problem" koji se pojavio je kiša, koja je imajući u vidu temperaturu u Beogradu dobrodosla navijačima crveno-belih.

Zvezda je srećno pobedila u Beogradu, to je njen maksimum! Milojeviću, posle ovoga ti motivacioni govor ne treba! (VIDEO)

Revanš meč između Sparte i Crvene zvezde igra se danas od 19 sati. U prvom meču u Beogradu bilo je 2:0 za izabranike Vladana Milojevića.

BONUS VIDEO: Časovi ljubavi Delija i čeških navijača - Kosovo je Srbija

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.