KRVAVI SCENARIO! Policija ipak pušta Delije i Gejt 7 u Humsku! Grobari na ovoj lokaciji spremili napad na njih! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

kuva se

KRVAVI SCENARIO! Policija ipak pušta Delije i Gejt 7 u Humsku! Grobari na ovoj lokaciji spremili napad na njih! (FOTO)

UEFA je Partizanu i Olimpijakosu zabranila vođenje navijača na gostovanje na ovom dvomeču i preporučila da savetuju svoje pristalice da ne idu u Beograd, odnosno Pirej

Objavljeno: 18:46h

Oko 500 navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa planira da se večeras nađe na stadionu Partizana na utakmici između srpskog i grčkog šampiona, saznaje Kurir.

Policija je odlučila da navijačima Zvezde i Olimpijakosa obezbedi put do "kaveza" na severnoj tribini, verujući da će ih tako lakše iskontrolisati.

Kada su za taj plan saznali, "grobari" su se dali u pripremanje akcije sprečavanja ulaska navijača crveno-belih na tribinu. Jedna od ideja im je da naprave "živi zid" ispred H ulaza na stadion, gde policija namerava da sprovede gostujuće navijače.

PREDSTAVLJAMO TIM OLIMPIJAKOSA: Jedna stvar bi mogla da bude ozbiljna prednost za Partizan, ali druga uteruje strah u kosti! (FOTO) (VIDEO)

U Beograd je doputovalo nekoliko stotina pristalica Olimpijakosa, od kojih su neki kupili ulaznice za istočnu tribinu prema severu.

U isto vreme u srpskoj prestonici našli su se i navijači PAOK-a, koji imaju "bratske" odnose sa "grobarima", a pritom su najveći rivali sa fanovima Olimpijakosa.

foto: Saša Pavlić Koky

U svemu ovome u Partizanu strahuju da će, ukoliko dođe do incidenata, upravo crno-beli biti žestoko kažnjeni kao organizatori utakmice. Međutim, u Humskoj 1 su nemoćni da spreče ovakav scenario.

Ne jedan, već 8 podataka od kojih boli glava Grobare pred duel sa Olimpijakosom! (VIDEO)

To su reči koje su Grobari svim srcem želeli da čuju pred utakmicu protiv Olimpijakosa! (FOTO)

UEFA je Partizanu i Olimpijakosu zabranila vođenje navijača na gostovanje na ovom dvomeču i preporučila da savetuju svoje pristalice da ne idu u Beograd, odnosno Pirej.

SPREMA SE HAOS U BEOGRADU! Partizan izdao hitno saopštenje: Navijači Olimpijakosa su došli, Delije im kupile karte za utakmicu!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.