Više nego predivne scene na Marakani... Delije, svaka čast, tako se voli klub!  (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

bravo!

Više nego predivne scene na Marakani... Delije, svaka čast, tako se voli klub! (VIDEO)

Kažu "posla ima preko glave"

Objavljeno:

Kao nekada, u subotu 22. jula 2017. u Ljutice Bogdana okupili su se navijači Crvene zvezde i "zavrnuli rukave"!

ONI SU PONOS SRBIJE! Ovih 13 košarkaša nije odbilo da igra za reprezentaciju Srbije! KAPA DOLE ZA NJIH! (VIDEO) Od 1960. do 1963. umesto igrališta sa drvenim tribinama, koje je bilo dom FK Jugoslavija, građena je popularna "Marakana", a od danas se radi na "osvežavanju" stadiona koji je u međuvremenu dobio ime Rajko Mitić, po prvoj "Zvezdinoj zvezdi".

KO JE NOVI TRENER ZVEZDE? Stravična tragedija mu je oduzela mentora! On je preživeo taj horor, ali ga se ne seća! (VIDEO) Svojevremeno, navijači su pomagali u izgradnji, a ovaj put su sami inicirali početak radova. Već godinama stadion Crvene zvezde propada i spolja i iznutra, ali klub nikako da se angažuje makar za osnovno "umivanje", poput sređivanja tribina ili toaleta.

Otkud, bre, oni?! Navijači iz Kine bodre Partizan u Humskoj i iz sveg glasa pevaju uz pesmu Grupe JNA! (VIDEO) Našao se, ipak, ko hoće, pa su se navijači crveno-belih organizovali da u narednom periodu počupaju korov izrastao na tribinama, ofarbaju ogradu i krov... Kažu "posla ima preko glave".

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.