Grobari iz Crne Gore okupirali hotel s Partizanovim fudbalerima! Crno-beli izdali važno saopštenje za sve! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Sjajan doček

Grobari iz Crne Gore okupirali hotel s Partizanovim fudbalerima! Crno-beli izdali važno saopštenje za sve! (VIDEO)

Bez obzira na zabranu koju je crno-belima izrekla UEFA jasno je da će imati veliku podršku na stadionu Pod Goricom

Objavljeno: 19:17h

Partizanu je zabranjeno da organizovano vodi navijače na revanš meč 2. kola protiv Budućnosti u Podgoricu, ali to ne znači da neće imati podršku sa tribina.

Znalo se to još od ranije, a potvrda je stigla i po sletanju crno-belih na aerodrom u prestonici Crne Gore, gde ih je dočekao upravo veliki broj navijača koje imaju u toj zemlji.

Ispred hotela u kome će biti smešteni igrači Miroslava Đukića, okupio se veliki broj Grobara iz Crne Gore kako bi video uživo i fotografisao se i dobio autogram od svojih ljubimaca.

Takođe se očekuje da oi određena grupa Partizanovih navijača iz Srbije u ličnoj režiji krene put Podgorice, a zbog toga je klub odlučio da izda saopštenje u kome je apelovao na fer i korektno navijanje i ponašanje.

- Poštovani navijači Partizana koji u Podgoricu dolazite u sopstvenoj organizaciji! Kao što vam je poznato, naš klub u utorak, 18. jula 2017. godine igra revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija Lige šampiona. Molimo sve, koji će sutra biti na tribinama stadiona FK Budućnost u Podgorici i navijati za crno-bele, da to čine fer, sportski i korektno, kako dolikuje šampionskom klubu. FK Budućnost je svojim fer i sportskim ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega, samo potvrdio opšte poznatu činjenicu da smo bratski klubovi koji dolaze iz dve bratske zemlje. Stoga apelujemo na naše navijače, koji budu bili na stadionu Pod Goricom, da svu energiju usmere na jednu jedinu borbu, onu koja se vodi isključivo na terenu i da poštuju pravila koja je naš domaćin uspostavio za sutrašnju utakmicu. Šampionski, do pobede- piše u saopštenju.

BONUS VIDEO: Frka između Grobara i Varvara u drugom poluvremenu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.