MARAKANA DRUGA NAŠA MAMA: Navijači Zvezde imaju sjajnu ideju! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

KRAJNJE JE VREME

MARAKANA DRUGA NAŠA MAMA: Navijači Zvezde imaju sjajnu ideju! (VIDEO)

Stadion "Rajko Mitić" već godinama propada, a niko se ne bavi tim problemom. Navijači crveno-belih, popularne "Delije", su na svom forumu objavili video klip i ujedno apel za organizacijom radne akcije kako bi svoju "drugu kuću" bar malo renovirali i vratili stari sjaj

Objavljeno:

Delije imaju sjajnu ideju!

Dom fudbalera Crvene zvezde izgradjen je 1963 godine, i veoma malo puta je "šminkan" i renoviran. Neverovatno je da klub sa takvom tradicijom i prvak Evrope i sveta nije bio u stanju da dovede svoj stadion u red.

BONUĆI NIJE PRVI "IZDAJNIK": Ovi fudbaleri iz Serije A sušta su suprotnost Totija, Maldinija i Saše Ilića! Tu je i jedan "grobar" (VIDEO)

"Delije" su na svom zvaničnom forumu objavile video u kome je u planu organizacija "radne akcije" svih ljudi dobre volje kako bi ovaj simbol Srbije i Beograda ponovo vratio izgled kakav zaslužuje stadion na kome su padali evropski velikani!

Ostaje nam samo da podržimo akciju, i pozdravimo svaku narednu za bilo koji stadion u Srbiji, jer bez dobre infrastrukture nema dobrog fudbala!

BOMBA! Zvezda našla zamenu za Manojlovića! I to kakvu... (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.