SRBIJA DO TOKIJA! Japanci proputovali 1.300 km da bi navijali za našu reprezentaciju protiv Japana!
Foto: Printscreen/Google Maps

TEŠKE CARINE

SRBIJA DO TOKIJA! Japanci proputovali 1.300 km da bi navijali za našu reprezentaciju protiv Japana!

- Hvala ljudima iz Hofua koji su prešli mnogo kilometara samo da bi nas podržali na utakmici. Nama to puno znači i veliko im hvala - rekla je reprezentativka Srbije Milena Rašić

Objavljeno:

Žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije bodrilo je u Sendaiju 45 JAPANSKIH navijača iz Hofua predvođeni Tadašijem Nagaijem, u pobedi nad JAPANOM u Gran priju.

- Prešli smo 1.300 kilometara, prvo avionom do Tokija, pa vozom. Svi smo navijali za Srbiju jer smo njeni domaćini. To je malo komplikovano, ali rešili smo da navijamo za Srbiju i drago nam je što je Srbija pobedila - rekao je Nagai posle utakmice.

MATIĆ GROZNICA TRESE OSTRVO! Posle Mančestera, još jedan velikan ušao u trku za srpskog doktora fudbala!

Tadaši Nagai je nekadašnji ambasador Japana u Srbiji, počasni građanin Beograda, nosilac ordena jugoslovenske zvezde II stepena, dobitnik Zlatne plakete Odbojkaškog saveza Srbije i predsednik Društva Japan - Srbija.

foto: Reuters
foto: Reuters

Navijači su nosili majice na kojima je pisalo "Napred Srbija", tokom utakmice u kojoj je Srbija u tri seta pobedila domaćina Japan u drugom kolu drugog vikenda Gran prija.

- Hvala ljudima iz Hofua koji su prešli mnogo kilometara samo da bi nas podržali na utakmici. Nama to puno znači i veliko im hvala - rekla je reprezentativka Srbije Milena Rašić.

RIKARDINJO NIJE DOVOLJAN: Zvezda dovodi lucidnog kreativca! Prelud transfer dan na Marakani (VIDEO)

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić i generalni sekretar Ivan Knežević posetiće Hofu od 15. do 19. jula na poziv gradonačelnika Masata Macure. Oni će će potpisati ugovor o saradnji, po kome će Hofu uoči Olimpijskih igara 2020. godine u Tokiju ugostiti žensku i mušku odbojkašku reprezentaciju Srbije, uz odobrenje i podršku Vlade Japana.

BONUS VIDEO: Atmosfera na jednom novobeogradskom turniru u malom fudbalu

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.