Varvari su imali više nego jak razlog što nisu pevali "Kosovo je Srbija"! Svi koji su im zviždali će da se smore do bola! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Saša Pavlić Koky

da su znali...

Varvari su imali više nego jak razlog što nisu pevali "Kosovo je Srbija"! Svi koji su im zviždali će da se smore do bola! (FOTO)

Mnogo prozivki i uvreda je padalo tokom svih 90 minuta, ali svakako je najvrelije bilo kada su pristalice domaće ekipe pozvale goste da zajedno zapevaju

Objavljeno:

Čim je volja žreba odredila da se Partizan i Budućnost, javnost u regionu je odmah počela da polemiše i strahuje od mogućih incidenata pripadnika navijačkih grupa dve ekipe.

Nole, put do broja 1 ti je otvoren! Na Vimbldonu se desilo ono što je sanjao svaki Đokovićev navijač! (FOTO)

Grobari i Varvari imaju istoriju sukoba i tuča, a "starim znancima" su se putevi ukrstili za početak na stadionu u Humskoj.

ENIGMA ZVANA LEONARDO: Incidenata skoro koliko i golova! Kada je sve počelo? Ko je kriv? I šta sada uraditi? (FOTO) (VIDEO)

Mnogo prozivki i uvreda je padalo tokom svih 90 minuta, ali svakako je najvrelije bilo kada su pristalice domaće ekipe pozvale goste da zajedno zapevaju "Kosovo je Srbija", na šta su Crnogorci ostali nemi...

TO JE ISPOD NIVOA PARTIZANA: Konačno se oglasila uprava Partizana o Leonardu i ispadima koje je imao! (VIDEO)

Potom su usledili zvižduci i uvrede...

Ko zna da li bi tako bilo da su navijači Partizana znali da Varvari imaju neku vrstu kodeksa i da nikada na njihovoj tribini po dogovoru nema politike!

LEONARDO SKROZ OTVORIO DUŠU: Govorio o odnosu kluba prema njemu, parama, transferu, Đurđeviću! (VIDEO)

Na slici možemo videti vođu navijača Budućnosti u majici "Kosovo je Srbija", a grupa takođe često učestvuje u humanitarnim akcijama u južnoj srpskoj pokrajini...

Za svoj humanitarni rad dobili su i zahvalnicu od manastira Visoki Dečani...

Žena fudbalera Partizana isprozivala Đurđevića zbog sebičluka! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.