PANIKA U SPLITU! Dolaze opasni Bugari koji mrze Partizan i veličaju Arkana i Mladića! (VIDEO)
Foto: AP

opsadno stanje

PANIKA U SPLITU! Dolaze opasni Bugari koji mrze Partizan i veličaju Arkana i Mladića! (VIDEO)

Tako su u oktobru 2013. godine "Grobari" i navijači CSKA napali BBB, navijače Dinama iz Zagreba koji je igrao protiv Ludogoreca

Objavljeno: 21:56h

Split je u opsadnom stanju uoči prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kome se sastaju Hajduk i Levski iz Sofije.

Puca na sve strane! Pobesneli Novak Đoković ušao u oštar sukob sa ljudima iz ATP! (FOTO)

Razlog je dolazak 250 navijača bugarskog kluba.

Žofri Lovernj ima novi klub! I TO PREMOĆAN! (FOTO)

Utakmica je na programu u četvrtak od 20.30 časova i igraće se na stadionu Hrvatskih vitezova u predgrađu Splita Dugopolju umesto na Poljudu koji je zauzet.

Levski je tražio 1.000 karata za svoje navijače, ali je dobio samo 250 za stadion koji ima tek 5.000 mesta.

(LIVESTREAM) Ovo zanima sve Grobare! Partizanovci, evo vam šansa da špijunirate trening Budućnosti!

Hrvati strepe od bugarskih navijača jer su poznati po veličanju Arkana i Ratka Mladića. Na utakmici protiv Sarajeva u leto 2012. godine pisalo je "Ratko Mladić i Arkan su vas j...i, sada je naš red". UEFA je kaznila tada bugarski klub sa oko 30.000 evra.

NEČUVENO! KATASTROFA ZA ZVEZDU PRED PUT: Ne može da vodi strance u Kazahstan, UEFA baš briga!

Bugarskim navijačima će ovo biti jedina prilika da gledaju Hajduk jer će u revanšu stadion Levskog biti zaključan. Levski je zbog navijača kažnjen od strane UEFA jednom utakmicom igranja bez publike a ta kazna će se aktivirati baš protiv Hajduka.

Novakov meč na Vimbldonu je pomeren za utorak! (FOTO)

Inače, navijači Levskog su u nekoliko navrata imali sukobe sa navijačima Partizana. "Grobari" su u prijateljskim odnosima sa navijačima CSKA iz Sofije, najvećeg rivala Levskog.

Tako su u oktobru 2013. godine "Grobari" i navijači CSKA napali BBB, navijače Dinama iz Zagreba koji je igrao protiv Ludogoreca. Njima su u pomoć priskočile pristalice Levskog i od tada postoji prijateljski odnosi ove dve navijačke grupe.

Do sukoba pristalica Partizana i Levskog došlo je i nedavno u Nikšiću gde su Bugari igrali meč prvog kola protiv Sutjeske.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.