Da se čovek naježi! Navijači Zenita došli na Kosovo i zaslužili večnu zahvalnost srpskog naroda!
Foto: Reuters

hvala!

Da se čovek naježi! Navijači Zenita došli na Kosovo i zaslužili večnu zahvalnost srpskog naroda!

- Bili su oduševljeni prijemom. Navijači Zenita mnogo vole Srbiju i rekli su da će se svake godine truditi da još više pomognu. Manastiru Gračanica su poklonili unikalnu kopiju ikone Svetog Serafima Virickog sa blagoslovom oca Artemija iz Sankt Peterburga

Objavljeno:

Humano srce i veliku ljubav prema Srbima još jednom su ispoljili navijači Zenita iz Sankt Peterburga tradicionalnom posetom Kosovu i Metohiji za Vidovdan.

Pitali smo Rakočevića sa koja dva igrača bi izašao na crtu srpskim šampionima u basketu! Jedan je Hrvat, a drugi bi vam teško pao na pamet! (FOTO) (VIDEO)

Pedesetak navijača Zenita i hokejaškog kluba SKA iz Sankt Peterburga proveli su Vidovdan sa srpskim stanovništvom u Metohiji, posetivši manastire Gračanica i Visoki Dečani. Sa sobom su doneli novčani prilog koji će uz pomoć sveštenstva Srpske pravoslavne crkve biti podeljen deci i najugroženijem stanovništvu.

ISPOVEST MAJKE GORANA GOGIĆA: Ostali su mu mrtvom dužni!

- Braća iz Rusije tradicionalno dolaze na Kosovu i Metohiju. Ovo je njihova treća poseta za Vidovdan. U manastiru Gračanica predali su 3.350 evra mati Irini koja će novac razdeliti srpskoj deci. Većina Rusa je istog dana moralo da se vrati kući jer su imali rezervisane letove za povratak - priča za Kurir Zoran Lekić, jedan od domaćina navijačima Zenita i dodaje:

ISPUNJENA MRKELINA ŽELJA OD PRE 10 GODINA: Pešić odgovorio i na priče da je pregovarao sa Partizanom! (VIDEO)

- Bili su oduševljeni prijemom. Navijači Zenita mnogo vole Srbiju i rekli su da će se svake godine truditi da još više pomognu. Manastiru Gračanica su poklonili unikalnu kopiju ikone Svetog Serafima Virickog sa blagoslovom oca Artemija iz Sankt Peterburga. Njima za uzvrat mati Irina iz Gračanice darivala je ikonu Svetog cara Lazara i mnogo im se zahvalila.

SRPSKI NAPADAČ NA METI GRČKOG VELIKANA: Cena mu je 4.000.000 evra! (VIDEO)

Ipak, tu se nije završila humana misija ruskih navijača.

Jović prošao lekarske, ali veliko neslaganje medija oko obeštećenja koje dobija Zvezda! U oba slučaja je mizerno!

- Brat Vladimir je sa nama četvoricom Srba ostao još jedan dan na Metohiji. Sutradan smo obišli Visoke Dečane, Pećku patrijaršiju i Gorioč. U Dečanima nas je ugostio otac Isaija. Samo za nas su otkrili mošti Svetog Stefana Dečanskog da ih celivamo. Pozvao je Ruse da sledeće godine ostanu na prenoćištu u manastiru kada nas posete.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.