AKO SE SRETNEMO, BIĆE SUKOBA! Vođa Varvara u intervjuu otkrio šta se sprema Partizanu i Grobarima u Podgorici! (VIDEO)
Foto: Printscreen

pa da vidimo

AKO SE SRETNEMO, BIĆE SUKOBA! Vođa Varvara u intervjuu otkrio šta se sprema Partizanu i Grobarima u Podgorici! (VIDEO)

Čim je žrebom u Nionu odlučeno da će se sastati srpski i crnogorski šampion, odmah su krenule spekulacije o eventualnom sukobu Grobara i Varvara

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana i Budućnosti odmeriće snage u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Čim je žrebom u Nionu odlučeno da će se sastati srpski i crnogorski šampion, odmah su krenule spekulacije o eventualnom sukobu Grobara i Varvara.

Partizan bi trebalo da razbije Budućnost na terenu, ali jedna stvar MORA DA PLAŠI GROBARE! (FOTO) (VIDEO)

Aleksandar Čaka Ivanović, jedan od vođa navijača crnogorske ekipe istakao je čak i u slučaju da dođe do sukoba, to će biti samo sport.

- Taj meč nema nikakve veze sa politikom, to što je neko zamislio u svojoj glavi, to je nečija lična stvar. Nikada utakmice između Budućnosti i Partizana, što se tiče Varvara, nije imala veze sa politkom. Kakva god pesma bila, kakav god incident se desio, to će biti samo sport – rekao je Ivanović.

On objašnjava da je moguće da dođe do sukoba, ali to je normalno kada se nađu protivničke navijačke grupe.

- Sport je da se skandira ružno protivničkim navijačima, čak i ako ima neku političku konotaciju, to opet nema veze. Poznajem neke navijače sa njihove tribine, čak smo i prijatelji, ali to ne važi kada igraju Budućnost i Partizan.

- Ne možeš da kriviš nikoga, mi smo sa plavo-belim šalovima, oni su na drugoj strani sa crno ili crveno-belim šalovima. Kada se sretnu navijači koji nisu u prijateljskim odnosima, može da dođe do sukoba. Ali to nema veze sa poltikom, već samo sa bojom dresa.

CEO INTERVJU POGLEDAJTE OVDE.

(Espreso.co.rs/Fosmedia.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.