MISTERIJA RASKRINKANA: Vazura je pištolj nosio zbog DELIJA! (FOTO)
Foto: aleksandar jovanović

STRAŠNO

MISTERIJA RASKRINKANA: Vazura je pištolj nosio zbog DELIJA! (FOTO)

Srbijo, dokle ćeš više da budeš banana republika? Dokle ćemo dozvoljavati da se klupski funkcioneri služe "gangsterskim" odbrambenim mehanizmima

Objavljeno:

Vazura je u subotu uveče proslavljao osvajanje Kupa Srbije u restoranu "Andrea tratorija", i to u kraju gde se nalazi najtvrđe jezgro Zvezdinih navijača. S Vazurom su bili njegovi saradnici Milorad Vučelić, Vladimir Vuletić i Ivica Iliev, a samo zahvaljujući prisebnosti Vazurinog obezbeđenja izbegnut je žestok sukob.

Ne zna se ko ima BESNIJI auto od reprezentativaca Srbije, ali Bambi je oduvao konkurenciju FORMULOM! I ko bi rekao da Kolarov vozi ONO? (FOTO)

- Vazura je sa sobom imao pištolj "glok 17", sa okvirom punim municije. Nosio ga je iz straha, pošto je veče pre hapšenja imao blizak susret s navijačima Crvene zvezde na Senjaku. U pritvoru nije imao nikakve posebne zahteve. Mirno je u ćeliji prespavao noć između nedelje i ponedeljka. Funkcioner crno-belih je juče sproveden do tužioca, a po okončanju saslušanja pušten je da se brani sa slobode - rekao je za Informer izvor dobro upućen u ovaj događaj

Vazurino saslušanje počelo je u 15.00. Nešto ranije u zgradu Drugog osnovnog tužilaštva stigla je njegova supruga Tijana u pratnji jednog člana njihovog obezbeđenja.

Saslušanje je trajalo nešto manje od sat vremena, nakon čega je Vazura izašao u društvu supruge Tijane, advokata Veljka Delibašića i saradnika Vladimira Grkovića. On je pušten da se brani sa slobode.

ZATVARAJTE ŠAMPANJAC: Grobari su očekivali veliki povratak u Humsku, ali OD TOGA NEMA NIŠTA! (VIDEO)

- U nedelju uveče došlo je do nesporazuma. Taj nesporazum je već sada u velikoj meri raščišćen i ne očekujem da će se voditi bilo kakav postupak protiv gospodina Vazure. Zadovoljan sam kako rade državni organi, imam puno poverenje i u policiju i u tužilaštvo, tako da očekujem pozitivan ishod - rekao je Vazurin advokat Delibašić, koji je pričao sa novinarima u ime svog klijenta, a na pitanje o kakvoj vrsti nesporazuma je reč, odgovorio je:

- Ne bih o tome, toliko. Hvala vam!

VUČIĆ: Bio je penal za Zvezdu u finalu Kupa! (VIDEO)

Inače, generalni direktor Partizana je, kako nezvanično saznaje 'Sportski žurnal', uhapšen na putu ka streljani na stadionu crno-belih. On je planirao da prethodno svrati u restoran kod sestrića kako bi mu čestitao rođendan i uručio mu poklon. Ubrzo, policija ga je zaustavila i tokom pregleda vozila otkrila pištolj za čije nošenje, kako je utvrđeno proverom u policiji, nije imao dozvolu, dok za držanje poseduje potrebnu dokumentaciju.

BONUS VIDEO: Proslavila je 19. rođendan: Ovako izgleda mlađa ćerka Siniše Mihajlovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.