"DA STAVIMO TAČKU NA KAFANSKE PRIČE!" Grobari otkrili da li će doći na 171. večiti derbi (FOTO)
Grobari i fudbaleri Partizana na utakmici u Kruševcu, Foto: Starsport©

SAOPŠTENJE

"DA STAVIMO TAČKU NA KAFANSKE PRIČE!" Grobari otkrili da li će doći na 171. večiti derbi (FOTO)

Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u sredu od 18 časova

Objavljeno:

Navijači Partizana otpočetka sezone bojkotuju domaće utakmice jer su protiv uprave crno-belih.

Grobari su otklonili dileme da li će se naći na južnoj tribini na 171. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde u sredu od 18 časova.

Grobari na utakmici Napretka i Partizana u Kruševcu
Grobari na utakmici Napretka i Partizana u Kruševcufoto: Starsport©

- Bojkot traje. S obzirom da se odloženi 171. večiti derbi igra u sredu, a da ponovo kolaju razne priče i spekulacije oko toga da li se Grobari pojavljuju na stadionu, vreme je da se sve te kafanske priče opovrgnu i stavi tačka na njih.

- Karte za Jug su puštene u slobodnu prodaju, ali još jednom apelujemo na sve da ih ne kupuju, jer je više nego ikad potrebno da budemo jedinstveni u ovoj odluci! Jedan derbi ne sme da bude razlog da se odustane od borbe za bolje dane kluba, koja je mnogo dublja i teža.

Poruka Grobara
Poruka Grobarafoto: Starsport©

- Od početka bojkota apsolutno ništa se nije promenilo, Vazura i pijuni su i dalje tu gde jesu, stadion se i dalje raspada, omladinska škola propada, Teleoptik i dalje prokišnjava, dugovi su toliki da je normalno funkcionisanje kluba svakog dana dovedeno u pitanje a na sve to su uspeli da nam podele i sportsko društvo i da nam zbog ličnih interesa unesu nemire i u druge sekcije. Igrači i radna zajednica nemaju redovna primanja pa je u skladu s tim još i dobro što smo u ovom periodu godine i dalje, koliko toliko, još uvek konkurenti za prvo mesto.

Grobari na utakmici Napretka i Partizana u Kruševcu
Grobari na utakmici Napretka i Partizana u Kruševcufoto: Starsport©

- Ujedno, velike utakmice su i one na kojima se naše odsustvo najviše oseća, pa samim tim i bojkot ima najveći efekat baš na ovakvim utakmicama!

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

- Sada se pokazuje svest i odlučnost! Sada pokazujemo da li nam je zaista bitna borba za nešto više i bolje, a to ne sme da nam slomi želja za derbijem, nezrelost i ne razmišljanje na duge staze - stoji u saopštenju Grobara.

Bonus video:

00:14

Grobari podržavaju Partizan u Češkoj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.