ŠTA JE S MOZGOM? Ovo je UŽASNO, pogledajte šta se desilo ovoj odbojkašici usred utakmice! (VIDEO)
Povređena odbojkašica je zapomagala, Foto: Printscreen/X/@koraybaloglu

dokle?

ŠTA JE S MOZGOM? Ovo je UŽASNO, pogledajte šta se desilo ovoj odbojkašici usred utakmice! (VIDEO)

I Grci i Turci znaju da preteraju

Objavljeno: 11:56h

Domaći mediji često znaju da kažu kako fudbalski navijači u Srbiji znaju da naprave najvatreniju atmosferu u Evropi, ali još luđe ume da bude na tribinama stadiona u Grčkoj i Turskoj koje najviše podsećaju na one u Latinskoj Americi.

Međutim, baš kao i Brazilci, Argentinci i ostali narodi u Južnoj i Srednjoj Americi, i Grci i Turci znaju da preteraju i ove države imaju veliki problem sa huliganizmom.

U Grčkoj svake sezone prvenstvo kasni ili se prekida zbog štrajka prestrašenih sudija, a u Turskoj je jedan internacionalni arbitar pretučen na terenu od strane predsednika kluba i njegovih saradnika.

U Grčkoj su na odbojkaškom derbiju Panatinaikosa i Olimpijakosa huligani teško ranili jednog policajca, a i ovde su Turci "odgovorili" pošto su sad oni divljali na odbojkaškoj utakmici - i to ženskoj odbojci!

Navijači kluba Imamoglu Beledije iz Adane napali su odbojkašice protivničkog tima Nicer Hotel Volejbol iz Malatije! Razjareni huligani iz publike su na teren ubacivali staklene i plastične flaše, a jednoj odbojkašici su tako posekli nogu.

Jasno su mogle da se vide njene suze i morala je da joj bude hitno pružena pomoć. Predsednik napadnute ekipe Mesut Karabulut se oglasio odmah nakon ovog incidenta.

- Vređali su naše igračice i trenere. Publika nije bila normalna, većina su bili muškarci i oni su bacali staklene i plastične boce na njih. Na kraju meča se tribine nisu ispraznile. Nastavili su s uvredama i napadima, a devojkama nije dozvoljeno do odu u svlačionice. Bacali su sve što su stigli, neki su čak pokušali da dođu na teren da prebiju igračice - istakao je Karabulut.

Naveo je da je njegov klub uputio zvaničnu žalbu odbojkaškom savezu, a najavio je da će protiv navijača biti pokrenut i sudski postupak. Na kraju su prestrašene odbojkašice tima iz Malatije poražene sa 3:0 u setovima.

Bonus video:

00:15

Delije ovacijama pozdravile fudbalere Zvezde po izlasku na teren

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.