"ZVEZDA SE TRESE - AKO NE IZAĐU NA PARKET OČEKUJEMO 30:0!" Navijači Zadra prete: "Pobedićemo lobije SRPSKE PRĆIJE!"
Navijači Zadra, Foto: Beta

dolivaju ulje

"ZVEZDA SE TRESE - AKO NE IZAĐU NA PARKET OČEKUJEMO 30:0!" Navijači Zadra prete: "Pobedićemo lobije SRPSKE PRĆIJE!"

Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti - najavili su iz navijačke grupe "Tornado"

Objavljeno: 08:45h

Nakon oba kluba, policije i ABA lige, oglasili su se i iz navijačkih grupa KK Zadra, povodom situacije koju su izazvali huligani iz ovog hrvatskog grada.

Oni su u dva odvojena planiarana napada napali i povredili dva srpska novinara odnosno člana delegacije KK Crvena zvezda.

Zbog toga su crveno-beli zatražili da se utakmica 7. kola ABA lige igra pred praznim tribinama, strahujući od nereda i na samoj utakmici.

Navijači Zadra su na Fejsbuk stranci "KK Zadar Fans" pozvali sugrađane da ispune dvoranu "Krešimir Ćosić" do poslednjeg mesta i prirede paklenu atmosferu gostima iz Beograda. U objavi navode da očekuju pobedu za "zelenim stolom" ukoliko igrači Zvezde ne izađu danas na teren.

"Još je ostalo 2.861 ulaznica u prodaji. Krešin dom bit će krcat! 9.000 navijača u paklenoj atmosferi dočekuje Crvenu zvezdu koja se trese pod nogama! Ako igrači Zvezde ne izađe na parket očekujemo registrovanje utakmice 30:0 u korist Zadra. Prodaja preostalih karata počinje ujutro od 10 sati na blagajnama ŠC Višnjik", navodi se u objavi navijača Zadra.

Još u sredu navijačka grupa "Tornado" na ovoj stranici objavila je slično saopštenje.

"Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti! Prošla utakmica nas je ostavila sa gorčinom u ustima, ali to nas neće zaustaviti. Ovo je prilika da se uzdignemo i pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našoj ekipi. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije. Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve! Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudijskim odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu tvrđavu, gde se nepravda kažnjava strašću i verom u našu ekipu. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobede. Ovo je trenutak da dokažemo kako nas ujedinjene niko ne može pobediti. S igračima i trenerima na parketu, zajedno ćemo pobediti privatne lobije srpske prćije od lige", poručili su navijači Zadra.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.