NAJNOVIJA VEST VEZANA ZA UBISTVO GRČKOG NAVIJAČA: Grupu huligana predvodio ČOVEK IZ BOSNE?! A to NIJE SVE!
Smrt Mihalisa Kacurisa, Foto: Dimitris Kapantais / AFP / Profimedia

informacije

NAJNOVIJA VEST VEZANA ZA UBISTVO GRČKOG NAVIJAČA: Grupu huligana predvodio ČOVEK IZ BOSNE?! A to NIJE SVE!

Najnovije informacije o fatalnom napadu Bed Blu Bojsa u Atini

Objavljeno: 13:38h

Nove informacije stižu iz Grčke u vezi sa istragom ubistva Mihalisa Kacurisa i organizovanog napada navijača Dinama iz Zagreba na navijače AEK-a u četvrti "Nova Filadelfija" u Atini pre 10 dana.

Kako piše portal "Newsit", grupa onih koji su osumnjičeni za napad na grupu u kojoj je bio ubijeni Kacuris, nije uhapšena i za njima se i dalje traga. Navodno je policija došla do podataka da je tu grupu predvodio vođa hrvatskih huligana poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Ipak, on i njegova grupa su uspeli da pobegnu i izbegnu hapšenje, te još nisu pronađeni. Grčke vlasti ne znaju da li su oni i dalje u Atini ili su uspeli nekako da napuste zemlju.

Mihalis Kacuris, ilustracija
Mihalis Kacuris, ilustracijafoto: AEK F.C./Twitter

Njegovi podaci su poznati policiji.

U međuvremenu su stigli i prvi rezultati analize mobilnih telefona i GPS-a uhapšenih Bed Blu Bojsa i prema analizi je vidljivo da je put huligana u Grčku bio organizovan, kao i način na koji su planirali da pobegnu nakon haosa.

Oni su po GPS-u tražili rutu do Igumenitse, Pireja, ali i parkinga u Bariju i Ankoni u Italiji. U navigatorsku pretragu su po dolasku u Atinu upisali i dve konkretne adrese - jednu iz Likabetusa, a drugi u središtu Amarusija. Te adrese sada policija pretražuje.

Ubistvo Mihalisa Kacurisa
Ubistvo Mihalisa Kacurisafoto: Angelos Tzortzinis / AFP / Profimedia

Pokušava se trenutno da se utvrdi i koliko mobilnih telefona odgovara SIM karticama iz Hrvatske i imenima vlasnika, a analiziraju se i telefoni organizovanih navijača drugog kluba čiji su signali emitovani sa istog mesta.

Još nisu stigli rezultati DNK testova, potvrdio je advokat hrvatskih optuženika Dimitrios Zorbas.

- Do danas nemamo nikakvih rezultata DNK testova. Nadležni nastavljaju istragu u svim pravcima kako bi se otkrio počinitelj smrtonosne telesne povrede. Zatražili smo uklanjanje telefonske privatnosti i video snimaka s određenih tačaka, koji su važni za dokazivanje naših tvrdnji - rekao je za "Newsit".

Bonus video:

01:01

KADA VIDIMO ČIME JE UBIJEN NAVIJAČ AEK-a, TO SIMBOLIZUJE SAMO JEDNO Karan odgonetnuo: Tim grupama nož nikada nije daleko od ruke

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.