ZVEZDAŠI ZOVU ZVEZDAŠE: Sve je zakazano za SUBOTU, u fokusu su oni koji nisu navikli da DOLAZE REDOVNO!
Foto: Starsport©

POZIV

ZVEZDAŠI ZOVU ZVEZDAŠE: Sve je zakazano za SUBOTU, u fokusu su oni koji nisu navikli da DOLAZE REDOVNO!

Zanimljiva akcija Zvezde i zvezdaša pred meč sa Spartakom iz Subotica

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda želi što više navijača na domačim utakmicama. Od početka sezone crveno-beli sprovode razne akcije kako bi privukli što više simpatizera na stadion "Rajko Mitić".

Evropski i svetski šampion iz 1991. godine sjajno je započeo sezonu, imaju tri ubedljive pobede i prvi su na tabeli Superlige. U Crvenoj zvezdi dobro razmišljaju, pozvali su sve zvezdaše, posebno one navijače koji nisu navikli redovno da idu na stadionu. I to od strane zvezdaša.

"Zvezdaši, hvala vam na dosadašnjoj podršci koju ste pružali fudbalerima Crvene zvezde kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu i nadamo se da će ona biti još veća iz meča u meč! Ipak, i pored odlične igre, velikog broja postignutih golova i direktnog plasmana u Ligu šampiona, na Marakani još uvek nema u proseku više od 20.000 gledalaca na svakom meču Superlige Srbije - poručuju iz Crvene zvezde i dodaju:

- Želimo da čujemo vaš predlog, šta je to što bi moglo da se promeni, kako bi se posećenost na stadionu “Rajko Mitić” uvećala. Pored toga, šaljite nam ideje za pozive na utakmicu sa Spartakom i motivacione poruke na temu - zašto treba doći na Marakanu, a najbolje predloge ćemo objaviti na našim društvenim mrežama. Pišite nam u komentarima na objavama na društvenim mrežama.

Ta akcija je već uzela maha, pa su se navijači crveno-belih bacili na posao.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 19. avgusta, na popularnoj Marakani, dočekaće subotički Spartak. Utakmica će početi u 20.30 časova.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.