CRNO-BELA TELENOVELA! Ne pamtimo da je neki igrač Partizana imao toliko problema sa Grobarima kao ON! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Kratak rezime

CRNO-BELA TELENOVELA! Ne pamtimo da je neki igrač Partizana imao toliko problema sa Grobarima kao ON! (VIDEO)

Svađao se, pa se duže vreme mirio, na kraju se totalno pomirio, dobio aplauze na nekoliko utakmica, da bi posle prestanka dejstva lule mira, opet ušao u konflikt sa navijačima Partizana... Ovog puta, doduše, ne sa onim najvatrenijim
Objavljeno: 14:43h

Ima li kraja tankoj liniji između ljubavi i mržnje koja već nekoliko godina postoji između jednog od bivših igrača Partizana i ispisnika generacije 1994?

Generacije koja je iznedrila imena poput Aleksandra Mitrovića, Lazara Markovića, ali i Nikole Džigija Ninkovića.

Nekadašnji prvotimac crno-belih, koji sada sa solidnim uspehom igra u Đenovi, široj fudbalskoj javnosti poznat je po mnogim turbulencijama u odnosima sa navijačima voljenog kluba, a posle dužeg zatišja, na red je ponovo došla bura.

I to na Instagramu! Tamo se sukobio sa nekolicinom "onlajn" fanova Partizana, a tom prilikom, u "lajvu" koji je usledio na poznatoj društvenoj mreži, razmenjene su veoma teške, slobodno možemo da kažemo i ružne reči.

KLIP KOJI PRETI DA OBORI INTERNET! Nikad niko nije izvređao Grobare kao Džigi Ninković! (VIDEO)

O tome smo već pisali, a za one koji ne znaju, podsetili bismo na kratak istorijat njegovog odnosa sa Grobarima, pretežno onima sa zapadne i istočne tribine.

foto: Saša Pavlić Koky

Sve je počelo tako što su navijači bili nezadovoljni zbog toga što popularni Džigi nikako nije uspevao da opravda veliki talenat i ogromno poverenje uprave kluba.

Jokiću lošije vesti od ovih nisu mogle da stignu! (VIDEO)

Zvižduci su počeli da se događaju zbog njegovog ponekad nepromišljenog ponašanja (veoma čestog kod supertalentovane dece), ali su na nekolicini utakmica prevazilazili granicu sportskog i dobronamernog.

Protiv Borca, kada je Džigi direktno bio zaslužan za ispadanje od Borca iz Kupa, bio je "žrtva" prvog jačeg negodovanja na njegovu igru. A, onda, nekoliko meseci kasnije, igrao se duel sa Radom, i zvižduci su kulminirali, što se manifestovalo kroz suze mlađanog igrača.

foto: Dado Đilas

- Znam da ću zbog ovoga što ću reći imati još više problema sa nekim navijačima, ali moram da se oglasim. Ne zato što mislim da sam apsolutno i za sve u pravu nego zato što ne podnosim nepravdu. Znam zašto su mi zviždali prošle sezone kada smo ispali od Borca. Mirno sam to prihvatio, jer sam bio loš i jedan od krivaca za poraz. Ali za ovo što su mi napravili protiv Rada mislim da treba da ih je sramota. Da li sam se možda vukao po terenu i odbijao da bilo kome dam loptu? Ništa od toga nisam uradio. I zato sam bio onako besan, tužan i razočaran kada sam izašao sa terena. Mogu da mi zvižde i najgore vređaju kada igram loše ili napravim neku glupost, a prestao sam da pravim incidente. Ali nemaju pravo da mi zvižde kada ne postoji nijedan razlog za to - istakao je u to vreme u intervjuu za MOZZART.

GORE OD MATSA VILANDERA! Nadal opleo po Đokoviću i nazvao Srbina lažovom! (FOTO)

Tada, odnos između Ninkovića i navijača postaje hladan.

Međutim, s obzirom na veliki talenat, i sve bolje igre koje je prikazivao, Ninković je polako počeo da zadobija poverenje simpatizera crno-belih, kako onih sa bočnih, tako i onih sa južne tribine, što se najbolje videlo u jesen 2014. godine, kada je Partizan igrao poslednju, oproštajnu utakmicu od Lige Evrope, u Humskoj sa Asteras Tripolisom.

Rezultat meča je bio 0:0, Ninković se živ ispromašivao, ali kada ga je trener Marko Nikolić izveo sa terena, ispraćen je aplauzima, da ne kažemo ovacijama.

- Čini mi se da je ovo druga ili treća utakmica gde sam imao podršku navijača. Uvek mi je drago kada su oni za nas i znam da će uvek biti nekoliko onih koji nikada neće biti zadovoljni. Navijači treba da nas podrže čak i kada nam ide loše. Mi smo prvi na tabeli sa šest bodova viška od drugoplasirane Zvezde, prošli smo u polufinale kupa, a to je mnogo više nego što smo zacrtali tokom letnjih priprema. Nadam se da će u budućnosti biti što više aplauza i da neće biti problema sa navijačima - istakao je Ninković.

JOGA BONITO NA CRNO-BELI NAČIN! Imamo još jednog kandidata za gol sezone! (VIDEO)

Tada se odnos znatno popravio, popularni Džigi je čak pri odlasku iz Partizana plakao, pokazavši koliko mu je stalo do kluba, ali eto...

Svaka telenovela ima svoj nastavak. Posebno ova u stvarnom životu.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD Pitali smo Novaka da li će da glasa: Evo kako je reagovao

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.