Kakvu li to koreografiju spremaju Delije i Fratrija, kada se ovo zahteva od svih navijača?
Foto: Saša Pavlić Koky

čeka nas spektakl

Kakvu li to koreografiju spremaju Delije i Fratrija, kada se ovo zahteva od svih navijača?

Podsetimo, biće ovo prvi put da šampion Srbije u jednom prijateljskom meču ugosti Moskovljane
Objavljeno:

Navijači Crvene zvezde pozvali su sve ljude dobre volje da im se pridruže u šetnji sa ruskim navijačima, uoči prijateljske utakmice između beogradskih crveno-belih i moskovskog Spartaka koja se igra u subotu od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

- Pozivamo sve prave i iskrene prijatelje ruskog naroda i bratskog kluba Spartak, da u subotu u 15 časova, dođu u park iznad Slavije, koji se nalazi na uglu Birčaninove i Katićeve, odakle ćemo zajedničkom šetnjom sa našom braćom iz Rusije, da pokažemo pravu snagu našeg prijateljstva. Skup je planiran za 15 časova, a polazak ubrzo nakon skupljanja, kako bi na vreme stigli ispred stadiona, i na vreme ušli zbog koreografije koja je planirana za početak utakmice - navodi se u saopštenju Zvezdinih navijača koje je završeno rečima "Rusi i Srbi braća zauvek!".

Delije im nisu ostale dužne! Evo odgovora navijača Zvezde na transparent Fratrije! (FOTO)

Podsetimo, biće ovo prvi put da šampion Srbije u jednom prijateljskom meču ugosti Moskovljane, kojima će na taj način vratiti gostoprimstvo iz 2014. godine, kada su beogradski crveno-beli bili gosti na otvaranju Spartakovog stadiona.

BONUS VIDEO - Delije pevaju sa Gejt 7 posle meča, a ostali navijači zvižde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.