NOVO UMETNIČKO DELO: Grobarski treš romantizam naslikao još jedan mural uz stihove od kojih Partizanovci osećaju neslućeni ponos! (FOTO)
Foto: Petar Lazović

Ukrasili su Beograd

NOVO UMETNIČKO DELO: Grobarski treš romantizam naslikao još jedan mural uz stihove od kojih Partizanovci osećaju neslućeni ponos! (FOTO)

"Umreti pored tebe je nebeski način da se umre", glase stihovi uz mural velikom umetniku
Objavljeno: 12:33h

Navijači Partizana okupljenu u grupu "Grobarski treš romantizam" naslikali su novi mural u Beogradu, a on je posvećen nekadašnjem frontmenu grupe The Smiths i uspešnom solo pevaču Morisiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Grupa pristalica crno-belih koji svoju ljubav prema klubu vide kroz poglede na svet i životnu filozofiju često istomišljenicima iz sveta umetnosti i sporta odaju počast u vidu murala koje slikaju, a poslednji je osvanuo u ulici Kneginje Ljubice na Dorćolu.

O njima priča cela Srbija: Ovi momci su Grobarski treš romantizam! (FOTO) (VIDEO)

foto: Petar Lazović

- The Smiths Steven Patrick Morrissey mural od jutros krasi Beograd. Ono što spaja Smitse i Partizan je melanholija trenutaka na malim utakmicama na stadionu JNA, kada se, pogledavši u reflektor, gledajući zelene i roze kopačke naših fudbalera, indolentnost Šćepovića, Vašingtonov smisao za prostor, ali i borbenost Evertona, Moreire, Žuke, Mitra, golove Leonarda, Jojića, Kežmana, Drinčića, odbranjene penale Lukača, gol Auzburga u poslednjem minutu, gol Kojića u zadnjem minutu, pronađeš u bilo kojoj pesmi ovog gospodina. Thanks for the Inspiration - piše u opisu fotografije na njihovom Fejsbuku.

Inače uz lik Morisija na muralu su ispisani i stihovi njihovom velikog hita "o die by your side is such a heavenly way to die", što u prevodu znači "Umreti pored tebe je nebeski način da se umre".

BONUS VIDEO: Stefan Birčević na Juniorskom NBA draftu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.