Četničke pesme, palicom na sudiju, ali uvek može JOŠ GORE! Pogledajte sve transparente sa utakmice Hajduk - Rijeka! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/Johnny Darwis

STRAŠNO!

Četničke pesme, palicom na sudiju, ali uvek može JOŠ GORE! Pogledajte sve transparente sa utakmice Hajduk - Rijeka! (FOTO)

Hajduk i Rijeka odigrali su nerešeno rezultatom 1:1 na Poljudu, u 24. kolu hrvatskog prvenstva, ali ono što se dešavalo pored terena bilo je mnogo primamljivije za sve gledaoce
Objavljeno: 23:05h

Derbi utakmica hrvatskog prvenstva u Splitu između domaćeg Hajduka i Rijeke u dva navrata je prekinuta zbog nereda navijača, o kojima smo već pisali.

Hajduk i Rijeka odigrali su nerešeno rezultatom 1:1 na Poljudu, u 24. kolu hrvatskog prvenstva.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Utakmica je prvi put prekinuta u 56. minutu zbog bakljade navijača, a zatim i u 90. minutu pošto je jedan maskirani navijač Hajduka utrčao u teren i sa šipkom u ruci krenuo prema sudiji Mariju Zebecu.

Sudija je brzo pobegao i prekinuo utakmicu, navijač se neometan šetao po atletskoj stazi i ispred severne tribine, a tek onda je intervenisala policija i izvela ga.

Kako je prenela Hina, u 75. minutu navijači Hajduka su istakli transparent sa natpisom "Avione plaća klub, buseve županija, a brodove i obraz vaša riječka džamija", kojim se aludiralo na dolazak navijača iz Rijeke u Split brodom.

Onda je sve nastavljeno novim uvredama, a mnoge se tiču i našeg naroda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.