Rigorozne mere pred Derbi: Navijači pod uticajem alkohola i droge nisu dobrodošli! (FOTO)
Foto: Fonet

još jedan apel

Rigorozne mere pred Derbi: Navijači pod uticajem alkohola i droge nisu dobrodošli! (FOTO)

- Apelujemo da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice, i ponašaju se u skladu
Objavljeno:

Još jedan dan preostao je do odigravanja 153. Večitog derbija, i Crvena zvezda je tim povodom još jednom apelovala na navijače.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Saopštenje crveno - belih prenosimo u celosti... - Apelujemo na sve koji će doći na stadion u subotu, 4. marta, da po zakonu moraju poneti sa sobom identifikacioni dokument. Apelujemo da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice, i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice.

- Kapije stadiona biće otvorene već u 15 časova, pa pozivamo navijače da dođu ranije, na vreme obezbede svoje ulaznice i uđu na stadion, kako bi se izbegle kasnije gužve. Nemojte donositi predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion.

- Posetioci utakmice dužni su da postupaju po zahtevima redarske službe. Treba istaći da je redarskoj službi zabranjeno uzimanje ulaznica od posetilaca, i svaka ulaznica mora biti učitana svojeručno od strane samog posetioca.

foto: Filip Plavčić

- Ukoliko posetilac ima problem sa očitavanjem ulaznice iz bilo kog razloga, o tome treba da obavesti rukovodioca ulaza, nipošto da daje ulaznicu redaru. Licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion.

- Karte su vlasništvo kupaca, i niko, pa ni redar, nema pravo da ih oduzme. Molimo navijače da poštuju numeraciju koja se nalazi na kartama.

BONUS VIDEO: Ognjen Dobrić posle pobede Zvezde nad Bambergom u Evroligi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.