Englezi pitali Evertona da li napušta Srbiju posle sramote na Banjici! Evo šta im je on rekao! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Arenasport

NE DAJ SE, CARE!

Englezi pitali Evertona da li napušta Srbiju posle sramote na Banjici! Evo šta im je on rekao! (VIDEO)

I njegova žena je učestvovala u veoma interesantnom razgovoru sa najpoznatijim britanskim tabloidom
Objavljeno:

Huligani među navijačima Rada napravili su pravi mali skandal na utakmici sa Partizanom, kada su na rasnoj osnovi vređali Evertona Luiza.

Zadnji vezni igrač Partizana čak je i zaplakao po završetku tog meča, ali nije ni on ostao dužan pristalicama sa Banjice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A, engleske medije, povrh svih Dejli mejl, zanimalo je šta je njemu prolazilo kroz glavu u tim trenucima, kao i kako je njegovoj porodici sve to palo.

- Navijači su me nazivali majmunom, oponašajući životinju sve vreme. Kada sam im prišao blizu, ja sam to čuo još snažnije i to me je razbesnelo. Ali, želeo sam da pokažem svojoj deci da smo mi jači, da ne može naš izbor da bude da samo pobegnemo. Uvek ću se boriti protiv takvih ljudi! Bilo je mnogo takvih epizoda, ne samo u Srbiji, nego i u ostatku Evrope. Celog života sam svestan da me gledaju drugačije zbog boje kože, pogotovo u Evropi - istakao je jedan od najboljih igrača Partizana.

Njegova supruga Luana je naglasila da je Evertonova porodica sada u strahu kada izađe van kuće.

- Osećam se tužno, gadi mi se sve ovo. Moj muž voli da igra fudbal, ali osećamo strah kada ode od kuće radostan, a vrati se u suzama. To se desilo nekoliko puta, ne samo na terenu, nego i u supermarketu, restoranu i na drugim mestima - rekla je.

OZBILJNA NAMEŠTALJKA!!! Golman Satona nije slučajno pojeo pitu, već se lepo opario zbog toga?! (VIDEO)

Govoreći o incidentu, Luana je istakla:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.