HULIGANSKO LUDILO! Srpski i hrvatski navijači su se peglali širom sveta, a ovo su njihove najbrutalnije tuče ikad! (VIDEO)
Foto: AP

Krvavo, krvavo!

HULIGANSKO LUDILO! Srpski i hrvatski navijači su se peglali širom sveta, a ovo su njihove najbrutalnije tuče ikad! (VIDEO)

Tuča koja je izbila posle meča Cedevite i Partizana podsetila nas je na mnoge nemile scene koje su se dešavale
Objavljeno:

Navijači iz bivše Jugoslavije u svetu važe za jedne od najžešćih i decenijama unazad dolaze u centar pažnje zbog nasilja i nereda koji prave.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tokom "bogate istorije" ovakvih okršaja pažnju javnosti su najviše privačili okršaji srpskih i hrvatskih žestokih momaka i zbog te "tradicije" veliki deo sportskih manifestacija koje se održavaju između predstavnika dve zemlje bude označeno visokorizičnim...

NAJGORI ŠLJAM: Navijači Galatasaraja ponovo skrnavili grob Marka Ivkovića! (FOTO)

Najnovija se desila kada su "Bed Blu Bojsi" presreli Grobare u Zagrebu posle meča 22. kola ABA lige između Partizana i Cedevite...

Ispovest napadnutog navijača Partizana iz Zagreba: Samo su nas pitali da li smo Srbi i onda je počeo haos!

Nasilju na sportskim borilištima nema mesta i narod u dve države je zbog divljačkog ponašanja često ostajali zgroženi, a mi vam predstavljamo sedam najbrutalnijih tuča između srpskih i hrvatskih navijača širom planete!

1. Zagreb

13. maja 1990. godine izbili su neredi na stadionu "Maksimir" u kojima su učetvovale "Delije" i Bed Blu Bojsi", kao i policija, ali i sami igrači.

Krvoproliće na ulicama Rija uoči derbija: Jedna osoba ubijena u navijačkom okršaju vatrenim oružjem! (VIDEO)

Meč između Crvene zvezde i Dinama na kraju nije ni odigran, a ova nemila dešavanja mnogi smatraju okidačem za raspad Jugoslavije.

Kolinda reagovala posle napada na navijače Partizana u Zagrebu!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.