NAVIJAČI FERENCVAROŠA SE NARUGALI ZVEZDI: Upečatljivom koreografijom odgovorili na poruku sa "Marakane"! (FOTO)
Navijači Ferencvaroša, Foto: Profimedia

dočekali

NAVIJAČI FERENCVAROŠA SE NARUGALI ZVEZDI: Upečatljivom koreografijom odgovorili na poruku sa "Marakane"! (FOTO)

U ovoj poruci navijača Ferencvaroša svi vide njihov odgovor na ilustraciju Zvezde

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak veče pobedom nad Trabzonom ostali u igri za prolaz u nokaut fazu Lige Evrope, a Ferencvaroš je obezbedio prolaz dalje, i to u sominu finala jer će izvesno ostai na prvom mestu grupe H.

S obzirom da je Trabzon ostao na šest bodova, za to je "Fradiju" bio dovoljan sinoćni remi u Budimpešti sa Monakom koji jedini može bodovno da stigne Mađare u poslednjem kolu, ali ima gori međusobni skor.

Navijači Ferencvaroša su za ovaj duel pripremili raskošnu koreografiju kojom su želeli da se "osvete" rivalima iz Beograda. Zvezda je kao domaćin u 3. kolu razbila Ferencvaroš sa 4:1, ali su zeleno-beli uzvratili u Budimpešti tesnim trijumfom 2:1.

Podsetimo, u tom duelu je izbio i skandal kada su "Delije" na tribini zapalile zastavu rivala koji se oglasio saopštenjem kako su ostali bez svog obeležja.

Sada su preko čitave tribine razvili su sliku na kojoj je Ferencvaroš pobednički bolid Formule 1, koji u retrovizoru vidi Monako i Trabzon, dok je Crvena zvezda izletela sa puta i njen slupani bolid F1 se dimi.

Navijači su na društvenim mrežama u ovoj poruci navijača Ferencvaroša videli i njihov odgovor na ilustraciju kojom je Crvena zvezda najavila meč protiv Monaka na startu grupne faze, a kojom je oslikala svoje i gostujuće igrače u bolidima Formule 1 kako se trkaju kroz Ligu Evrope.

Spletom okolnosti, Zvezda će upravo protiv Monaka odigrati odlučujući meč, u kom će joj pobeda osigurati evropsko proleće - ili u Ligi Evrope ili u Ligi konferencija.

Za to vreme, Mađari bi mogli da odigraju upravo za crveno-bele, ako u Turskoj savladaju Trabzon. "Verujem u njihovu čast i poštenje", rekao je o tom meču Zvezdin trener Miloš Milojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.