PRELEP GEST NAVIJAČA PARTIZANA: Grobari za spas OFK Beograda!
Navijači Partizana pomažu OFK Beogradu, Foto: Starsport©

pohvalno

PRELEP GEST NAVIJAČA PARTIZANA: Grobari za spas OFK Beograda!

Podsetimo, i navijači Vojvodine su pokrenuli ovakvu inicijativu, učinila je to i Crvena zvezda, kao i Dinamo iz Moskve, bratski klub koji je uplatio 1120 evra

Objavljeno:

Teški dani OFK Beograda, ali lepa vest je da svi žele da pomognu.

"Romantičari" prolaze kroz veoma teške dane, možda i najteže od svog nastajanja, a pomoć će stići i od - navijača Partizana.

Ljubitelji fudbala znaju koliko je OFK Beograd bitan zbog svoje istorije za srpski fudbal, koliko je dao reprezentativaca, koliko su nam doneli radosti i da bi bila velika šteta da se jedan takav klub velike tradicije ugasi.

Navijači crno-belih su organizovali akciju prikupljanja novca za OFK Beograd, a kutije će biti na ulazima ispred istočne i južne tribine.

- Na utakmici sa Kelnom, na istočnoj i južnoj tribini biće postavljene kutije za pomoć OFK Beogradu... Jedan od najstarijih klubova u zemlji je u najzežoj situaciji od osnivanja, zato smo odlučili da se uključimo u ovu akciju i pozivamo sve navijače da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima - stoji u proglasu navijača crno-belih.

Prelep gest navijača...

Podsetimo, i navijači Vojvodine su pokrenuli ovakvu inicijativu, učinila je to i Crvena zvezda, kao i Dinamo iz Moskve, bratski klub koji je uplatio 1120 evra.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.